Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Adam's pindakaasvoeding

Vetgehalte

 1. Gewoon pinda's en een scheutje zout - zo maakt Adams Peanut Butter Company sinds 1922 hun natuurlijke pindakaas. In de moderne productlijn vindt u ook zoutvrij, biologische en reeds geroerde variëteiten van de pindakaas. Hoewel Adams Pindakaas weinig ingrediënten heeft, is het nog steeds een geconcentreerde bron van calorieën. Als je de voedingswaarde-informatie voor de verschillende soorten pindakaas kent, kun je het gemakkelijker maken om calorieën te beheersen en door te gaan met gezond eten.

Natuurlijk romig

 1. Romige natuurlijke pindakaas van Adams is verkrijgbaar met en zonder zout. Een portie van 2 eetlepels pindakaas met zout bevat 210 calorieën, 16 gram totaal vet, 105 milligram natrium, 6 gram koolhydraten, 2 gram vezels en 7 gram eiwit. De voedingswaarde-informatie voor de ongezouten variëteit van romige pindakaas is hetzelfde, behalve dat deze geen natrium bevat. De Dietary Guidelines for Americans 2010 zegt dat het opnemen van voedingsmiddelen zoals pindakaas in uw dieet uw risico op hartaandoeningen kan verminderen. Omdat pindakaas echter veel calorieën bevat, moet u op uw portiegrootte letten en deze eten in plaats van andere eiwitbronnen, zoals vlees of kip.

Natuurlijk knapperig

 1. Net als de romige pindakaas, zijn de knapperige natuurlijke pindakaas van Adams ook verkrijgbaar in gezouten en ongezouten versies. Een portie van 2 eetlepels gezouten knapperige pindakaas heeft 210 calorieën, 16 gram vet, 90 milligram natrium, 6 gram koolhydraten, 2 gram vezels en 7 gram eiwit. En net als de romige pindakaas, is de ongezouten knapperige natuurlijke pindakaas natriumvrij. Hoewel de gezouten versies van de natuurlijke pindakaas natrium bevatten, wordt het nog steeds als een natriumarm voedsel beschouwd. Het beperken van uw inname van natrium kan helpen de bloeddruk onder controle te houden en uw risico op hartaandoeningen te verminderen.

Organisch romig en knapperig

 1. Als u zich zorgen maakt over pesticiden in uw voedsel, biedt Adams Peanut Butter Company ook biologische romige en knapperige pindakaas. Een portie van 2 eetlepels romige biologische pindakaas bevat 210 calorieën, 16 gram totaal vet, 50 milligram natrium, 6 gram koolhydraten, 2 gram vezels en 7 gram eiwit. Het enige verschil in voeding tussen de romige en knapperige biologische pindakaas is dat de knapperige iets minder natrium bevat, met 45 milligram per portie van 2 eetlepels. De organische pindakaas van Adams is ook een goede bron van vitamine E, een belangrijke antioxidant die uw cellen beschermt tegen oxidatieve schade, en deze organische pindakaas voldoen aan 10 procent van de dagelijkse waarde voor vitamine E.

Al geroerd

 1. Natuurlijke pindakaas moet worden geroerd voordat u het op uw brood smeert, omdat het vet scheidt. Om dit tegen te gaan, biedt Adams Peanut Butter Company een no-roer, natuurlijke pindakaas die plantaardige monoglyceride bevat, een additief voor levensmiddelen dat helpt de olie gemengd met de pinda's te houden. Een portie Adams romige pindakaas met 2 eetlepels bevat 210 calorieën, 17 gram totaal vet, 160 milligram natrium, 6 gram koolhydraten, 2 gram vezels en 7 gram eiwit. De knapperige versie heeft dezelfde voedingswaarde-informatie, maar is iets lager in natrium, met 140 milligram per portie.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407