Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


All Purpose Flour Vs. Broodmeel Bakkoekjes

Gebruikt

 1. De meeste koekjesrecepten vragen om bloem voor alle doeleinden. Een enkeling heeft cakemeel of broodmeel nodig; soms moet u echter werken met wat u bij de hand hebt. Als je begrijpt hoe broodmeel kan worden vervangen en wat het waarschijnlijke resultaat is wanneer je koekjes bakt, kun je een succesvolle vervanging en een heerlijke partij koekjes maken.

Soorten meel

 1. Er zijn duidelijke verschillen tussen bloem voor alle doeleinden, brood en cakemeel. Bloem voor alle doeleinden is gemaakt van een mengsel van zachte en harde tarwe en heeft tussen 10 en 12 procent eiwit. Cakemeel heeft een lager proteïnegehalte en produceert meer zachte bakproducten, terwijl broodmeel een proteïneniveau van 12 tot 14 procent heeft. Gebakken producten geproduceerd met broodmeel bevatten meer gluten, het eiwit dat brood zijn structuur geeft, en kan taaier zijn.

Vervangingen

 1. Broodmeel kan in gelijke hoeveelheden in plaats van bloem voor alle doeleinden worden gebruikt, maar het koekje zal niet helemaal hetzelfde worden. Je kunt verwachten dat koekjes gemaakt met eiwitrijk broodmeel donkerder van kleur en platter zijn. Broodmeel kan een koekje produceren met een taaiere textuur of een koek die vrij knapperig is, afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof en het soort vet in het recept. Let goed op uw koekjes om overbakken te voorkomen.

Recepten voor broodmeelkoekjes

 1. Een paar koekjesrecepten zijn ontworpen voor broodmeel. Als je van taaie koekjes houdt, kan een broodmeelrecept goed werken, en je zult merken dat het extra vet en vocht in het koekje het plattere, knapperige koekje voorkomt dat kan ontstaan ​​door eiwitrijke bloem. Koekjesrecepten gemaakt om broodmeel te gebruiken, bevatten extra eierdooiers voor vocht en kunnen melk bevatten om de koekjes zacht te houden.

Overwegingen

 1. Hoewel broodmeel het beste werkt voor brood of sommige soorten gebak, kan het zijn dat het toevoegen van een kleine hoeveelheid broodmeel een effectieve manier is om de textuur van je favoriete koekjesrecept te veranderen, vooral als u verkiest taaie koekjes boven knapperige. Voeg extra vocht toe om de verandering in bloem op te vangen door een heel ei te vervangen door twee eierdooiers en witte suiker te vervangen door bruine suiker als je met deze verandering experimenteert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407