Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Alle plantaardige voeding voor snel gewichtsverlies

Stap 7

 1. Een groente is een eetbare plant of een deel van een plant, inclusief bladeren zoals sla, wortels zoals aardappelen en fruit zoals paprika of tomaten. Consumenten bestempelen kruiden, zoet fruit en gedroogde bonen vaak apart op hun boodschappenlijstje, maar ook dit zijn groenten in de breedste zin van het woord, te onderscheiden van vlees en zuivelproducten. Een geheel plantaardig dieet kan effectief zijn voor snel gewichtsverlies en om de gezondheid te behouden.

Geschiedenis

 1. Het eten van een geheel plantaardig dieet is een voorschrift dat door de geschiedenis heen aanhangers heeft gehad, meldt The Vegetarian Society. Veel opvallende leiders van het oude Rome, waaronder Plutarch, Diogenes, Plato en Socrates waren vegetariërs. Beoefenaars van enkele van 's werelds oudste religieuze organisaties, waaronder het zoroastrisme, het boeddhisme en het jainisme, houden zich om filosofische, spirituele en gezonde redenen aan plantaardige diëten. Die gezondheidsredenen omvatten een vermindering van zwaarlijvigheid, volgens de Arizona Cooperative Extension.

Voordelen

 1. Gemiddeld eten mensen die een plantaardig dieet volgen minder calorieën en minder vet, wat volgens MayoClinic.com resulteert in een lager lichaamsgewicht. Je moet nog steeds elke dag minder calorieën eten dan je verbrandt door activiteit, adviseert de Columbia University Health Services, maar dat doen op een geheel plantaardig dieet kan gemakkelijker zijn omdat fruit en groenten caloriearm zijn, maar rijk aan vezels, dus ze vul je met minder calorieën. Diëten die rijk zijn aan groenten en fruit bieden ook essentiële voedingsstoffen en kunnen het risico op sommige vormen van kanker en chronische ziekten verminderen, terwijl ze helpen een gezond gewicht te behouden, volgens het Amerikaanse ministerie van Gezondheidscentrum voor ziektebestrijding en preventie.

Types

 1. Alle plantaardige diëten voor snel gewichtsverlies bevatten gestructureerde dieetplannen, zoals het koolsoepdieet, dat een recept voor een vezelrijke groentesoep bevat en specifieke aanvullende voedingsmiddelen voorschrijft die moeten worden gegeten met de soep elke dag. Het fruit- en groentendieet dat wordt bepleit door Travis van Slooten, oprichter en redacteur van Men's Total Fitness, betekent gewoon dat je elke dag minimaal 2 tot 3 porties fruit en 4 tot 5 porties groenten in je dieet opneemt. Sommige mensen beschouwen een dieet als vegetarisch als het dierlijke producten zoals melk of honing bevat, waarbij het dier niet sterft, terwijl anderen volgens de University of Maryland Medical een geheel plantaardig dieet beschouwen als geen enkel dier-gegenereerde producten. Centrum.

Effects

 1. Vetarme plantaardige diëten zijn nuttig voor het genereren van gewichtsverlies, volgens het University of Maryland Medical Center. Dagelijks fruit en groenten eten is de sleutel tot effectief gewichtsverlies, volgens Men's Total Fitness, en 9 of meer porties per dag zorgen voor een optimale gezondheid en maximaal gewichtsverlies.

Overwegingen

 1. Overschakelen op alleen een plantaardig dieet garandeert geen gewichtsverlies, adviseert MayoClinic.com. U moet de calorie-inname nog steeds verlagen tot minder dan de calorie-uitgaven om gewicht te verliezen. Gestructureerde diëten met gewichtsverlies, zoals het koolsoepdieet, kunnen claimen dat ze snel gewichtsverlies van 10 tot 15 lbs veroorzaken. in een week, volgens Universiteit van Florida IFAS Extension voedingswetenschapper Elaine Turner, maar dit zal voornamelijk watergewicht zijn, dat snel zal terugkeren. Een betere optie is om zorgvuldig alle plantaardige voedselmaaltijden te plannen om opname van noodzakelijke voedingsstoffen te verzekeren, suggereert het University of Maryland Medical Center.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407