Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Alles wat u moet weten over Avocado 'Ice Cream'

Wat denk je?

 1. Avocado's en ijs, twee geliefde gerechten, zijn het plaatje van de zomer. Maar heb je ooit geprobeerd de twee te combineren? IJsmerk Cado liet de traditionele kokos- of amandelmelkbasis vallen en maakt het zuivelvrije ijs met - je raadt het al - avocado. Je zult deze pint op je radar willen zetten.

Wat is de deal met Cado?

 1. Avocado, het primaire ingrediënt van Cado, zit boordevol gezonde vetten. Met zijn romige, gladde textuur kan het melk in ijsrecepten vervangen. Cado bevat nul lactose of zuivelproducten en bevat minder suiker dan de meeste traditionele en zuivelvrije ijsbakken. Een portie van een halve kop van de smaak Vanilleboon heeft:

 2. Plus, je krijgt ongeveer twee tot drie porties avocado in elke pint, afhankelijk van de smaak.

 3. De vanillesmaak wordt gemaakt met een paar eenvoudige ingrediënten zoals avocado-olie, zeezout en biologische rietsuiker - maar bevat niet het daadwerkelijke avocadofruit. Alle andere smaken zoals Java Chip, Cherry Amaretto Chip, Mint Chocolate Chip, Deep Dark Chocolate en Simply Lemon vermelden avocadopuree als eerste ingrediënt.

 4. Volgens Schlachter is Cado qua voedingswaarde uitgebalanceerd en past het in een gezond dieet. "De meeste ingrediënten van het ijs zijn afkomstig van biologische telers, wat voor veel consumenten belangrijk is. Bovendien is het eten van Cado een geweldige manier om wat hart-gezond vet in een dessertmenu te stoppen", vertelt hij. "Ik ben opgewonden om overal avocado te zien opduiken, vooral dessert!"

Wat is de deal met Cado?

 1. In tegenstelling tot melk en andere zuivelproducten, is avocado rijk aan hart-gezonde vetten, zoals oliezuur en linolzuur. Het bevat voornamelijk enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA's) en kleine hoeveelheden meervoudig onverzadigde vetten (PUFA's) en verzadigde vetten. MUFA's kunnen gunstige effecten hebben op de eetlust, vetoxidatie, gewichtsbehoud en metabole gezondheid, zoals gerapporteerd in een mei 2016 review in het tijdschrift Lipids. [! 34092 => 1140 = 3!

 2. Volgens een overzicht in september 2016 gepubliceerd in The Benefits of Natural Products for Neurodegenerative Diseases, bevorderen de fytochemicaliën in avocado de gezondheid van de hersenen en de mentale functie. Deze antioxidanten beschermen je hersenen tegen oxidatieve stress en kunnen het risico op de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen verlagen.

 3. Gezien deze feiten, is het redelijk om te zeggen dat avocado-ijs een gezonde traktatie kan zijn.

Cado Vs. So Delicious Ice Cream

 1. Dus hoe verhoudt Cado zich tot andere veganistische ijsmerken? Zo wordt heerlijke kokosmelk in vanilleboon bijvoorbeeld gemaakt op basis van kokosmelk. Een portie van een half kopje bevat:

 2. In vergelijking met Cado bevat So Delicious minder vet, suiker en calorieën en meer eiwitten en vezels. Het krijgt echter de toegevoegde vezel uit cichorei-extract en is gezoet met erythritol, een caloriearme suikeralcohol, om het suikergehalte laag te houden.

 3. "In vergelijking met So Delicious heeft Cado over het algemeen minder ingrediënten", vertelt Maya Feller, RD van Maya Feller Nutrition. "Cado gebruikt biologische rietsuiker en heeft het equivalent van drie theelepels suiker per portie. Ik denk dat desserts gemaakt van hoogwaardige ingrediënten - zoals deze Cado - kunnen worden genoten als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet, vooral wanneer ze op een bewuste manier worden geconsumeerd en opzettelijke manier. "

Dus, moet je een pint Cado kopen?

 1. Al met al hebben zowel Cado Avocado Ice Cream als So Delicious hun plaats in een uitgebalanceerd dieet. Ze zijn veganistisch, lactosevrij en bevatten weinig calorieën. Net als bij elk ander dessert is het eten met mate de sleutel.

 2. Omdat ongeveer 65 procent van de bevolking lactose-intolerantie heeft, kan zuivelvrij ijs zoals Cado volgens de Amerikaanse National Library of Medicine de levenskwaliteit verbeteren voor mensen onder ons met een beperkte vriezer gangpad opties, zegt Schlachter.

 3. Als u uw cholesterolwaarden wilt verlagen of een geschiedenis van hartaandoeningen in uw familie wilt hebben, is het misschien de moeite waard om een ​​bakje Cado over So Delicious of een andere kokosmelk te halen op basis van ijs.

 4. "In vergelijking met zuivelijs is So Delicious Kokosmelk Vanille hoger in verzadigd vet," zegt Schlachter. "Overmatige inname van verzadigd vet wordt geassocieerd met verhoogde cholesterol en de ontwikkeling van hartaandoeningen. Er is onderzoek dat suggereert dat het verzadigde vet van kokosnoten immuun is voor deze negatieve effecten, maar het bewijs is niet sterk genoeg om die beslissing te nemen."

Hoe maak je thuis avocado-ijs

 1. Hoewel Cado Avocado-ijs nu verkrijgbaar is in de meeste winkels, waaronder Wal-Mart, Whole Foods Market en Target, is het eenvoudig om thuis je eigen versie te maken. Je kunt dit heerlijke recept proberen of de suiker overslaan en stevia gebruiken met dit basisrecept:

 2. Opbrengst: 6 porties

 3. Hoe het te maken:

 4. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u donkere chocoladeschilfers, vanillestokjes of vanille-essence, geraspte sinaasappelschil, rauwe honing, amandelen, walnoten, pinda's, muntblaadjes en andere add-ins toevoegen. Wees er creatief mee!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407