Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Als u 60 minuten per dag traint, hoeveel gewicht zult u dan verliezen in twee weken?

Joggen voor gewichtsbeheer

 1. De hoeveelheid gewicht die u verliest met een trainingsprogramma is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de intensiteit en duur van uw trainingen, startgewicht en dieet. Hoewel 250 minuten sporten per week matig gewichtsverlies kan veroorzaken, kost het volgens het American College of Sports Medicine over het algemeen nog meer om een ​​aanzienlijk gewichtsverlies te bereiken. Een dagelijkse training van 60 minuten - gelijk aan 420 minuten - zou je moeten helpen je lichaamsgewicht te verlagen, zolang je dieet onder controle blijft.

Een kort venster

 1. Twee weken is een relatief korte periode in termen van potentieel voor gewichtsverlies. Toch kun je je lichaamsgewicht in 14 dagen iets verlagen als je evenwichtige lichaamsbeweging in evenwicht brengt met een gezonde calorie-inname. De grootte van uw calorietekort bepaalt hoeveel gewicht u verliest.

 2. Als u meer calorieën binnenkrijgt dan u nodig heeft, kan uw harde werk in de komende twee weken zeer weinig gewichtsverlies veroorzaken of u gewoon helpen uw huidige gewicht te behouden. Voor gewichtsverlies raadpleegt u de voedingsrichtlijnen voor Amerikanen voor uw algemene caloriebehoeften op basis van leeftijd, geslacht en huidig ​​activiteitenniveau. Pas uw dieet dienovereenkomstig aan, indien nodig, en verhoog uw activiteit om gewichtsverlies te ondersteunen.

Aan de slag

 1. Hoewel dagelijkse training voor de meeste mensen veilig is, hebben uw gezondheid en huidige conditie invloed op welke soorten en intensiteiten van de training geschikt zijn, evenals hoe lang u in één sessie moet trainen. Raadpleeg uw arts voordat u met een trainingsprogramma begint als u een voorgeschiedenis heeft van hart- of orthopedische problemen of als u over het algemeen een zittend leven leidt. Hoewel 60 minuten dagelijkse oefening je kan helpen af ​​te vallen en je gezondheid te verbeteren, begin je met sessies van 20 minuten als je inactief bent geweest. U moet geleidelijk beginnen en de duur van uw trainingssessies vergroten om een ​​gezond fitness- en gewichtsbeheersingsprogramma op te bouwen.

Calorieën verbrandingsdoelen

 1. Zodra u dagelijks 60 minuten aan lichaamsbeweging werkt, hangt het aantal calorieën dat u verbrandt af van de intensiteit van de activiteit. Lopen verbrandt bijvoorbeeld ongeveer 280 calorieën per uur, op basis van een lichaamsgewicht van 154 pond. Joggen daarentegen verbrandt ongeveer 590 calorieën per uur. Dat vertaalt zich in een calorieverbruik van 3.920 voor wandelen en 8.260 voor joggen in de loop van 14 dagen. Over een periode van twee weken, kunt u verwachten om 2 tot 4 pond te verliezen door alleen oefening, zolang u uw calorie-inname op onderhoudsniveau houdt.

Uw dieet aanpassen

 1. Hoewel lichaamsbeweging een belangrijke rol speelt in uw gezondheid en gewichtsverlies, zal uw dieet uw gewichtsverlies in de komende twee weken beïnvloeden, evenals op de lange termijn. De American Council on Exercise beveelt aan dat u een regelmatig trainingsprogramma combineert met een aangepast dieet om gezond, langdurig gewichtsverlies te ondersteunen. Als u uw caloriedoel slechts 250 onder het onderhoudsniveau instelt, leidt dit bijvoorbeeld tot een extra pond gewichtsverlies over een periode van twee weken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407