Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Als u kip op dieet wilt, is uw beste gok om het te koken

Andere voedingsfeiten over kip

 1. Amerikanen eten nu meer kip dan rundvlees, volgens een rapport uit 2012 van het Amerikaanse Department of Agriculture Economic Research Service. De gemiddelde Amerikaan eet bijna 60 pond kip per jaar. Economische factoren, bereidingsgemak en de gezondheid van het vlees kunnen een oorzaak zijn van de toename van de consumptie van kip. Het gebruik van gekookte kip tijdens het diëten is een economische, gezonde manier om dit caloriearme, voedselrijke voedsel te bereiden.

Voordelen van gekookte kip

 1. Kip koken met de schil verwijderd resulteert in mals vlees zonder toegevoegd vet of calorieën, op voorwaarde dat u geen olie of calorierijke ingrediënten aan het water toevoegt. Als je kip bakt of bakt met de schil intact, kun je in de verleiding komen om de schil op te eten, die de meeste calorieën en vet bevat. Gekookte kip eten tijdens een dieet helpt je je calorieën onder controle te houden. Bovendien kan het eten van kip de gezondheid van je dikke darm ten goede komen, volgens een onderzoek gepresenteerd in het "American Journal of Gastroenterology."

Een kijkje in calorieën

 1. Gekookte kip bevat 43 calorieën per 1 oz. portie. De standaard 3 oz van de USDA. portie vlees vertaalt zich in 129 calorieën. Als je 3 oz eet. van gekookte kip per dag, verbruikt u tussen de 7 en 9 procent van uw calorieën voor de dag, als u 1500 of 1800 calorieën eet. De dieetrichtlijnen 2015-2020 geven aan dat u een dagelijkse eiwitinname van 4 tot 5 oz nodig heeft. op een van de bovenstaande calorieniveaus. U kunt nog 1 tot 2 oz toevoegen. van kip elke dag, of eet een ander eiwit zoals zeevruchten, bonen of mager rundvlees om aan uw eis te voldoen.

Gunstige voedingsstoffen in gekookte kip

 1. Gekookte kip voegt weinig vet toe aan uw dieet, waardoor u binnen de 20 tot 35 procent blijft die wordt aanbevolen door het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Een 3-oz. portie bevat 2,5 g vet en geen verzadigd vet. Kip geeft je geen vezels of koolhydraten en is een gezonde keuze als je een dieet met weinig koolhydraten gebruikt als methode om af te vallen. Het hoge eiwitgehalte, ongeveer 25 g per 3 oz. portie, helpt uw ​​gewichtsverlies door uw volheidsniveau te helpen. Een studie uit maart 2011, gepubliceerd in het tijdschrift "Obesitas", toonde aan dat mensen die hun calorieën verminderden en drie grotere, eiwitrijke maaltijden per dag aten, zich tevredener voelden en minder 's nachts aten.

Serveersuggesties voor gekookte kip

 1. Nadat je de kip hebt gekookt, haal je het vlees van de botten. Versnipper het vlees en gebruik het in kipfajitas, kippensoep of een gezonde kipsalade gemaakt met Griekse yoghurt en druiven. Voeg gebakken uien toe aan gekookte bruine rijst, en top met een 3 oz. stuk gekookte kip dat u op smaak brengt met verse kruiden en gehakte knoflook. Gebruik de gekookte kip als je eiwit voor broodjes. Gekookte kip bevriest ook goed voor later gebruik en vormt een smakelijke aanvulling op je favoriete lasagne-recept of voor kip-chili.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407