Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Amandelmaaltijdvoeding

Duck Eggs In Food gebruiken

 1. Als u door de vetarme dieetgekte amandelen als ongezond, vettig tarief afschrijft, kunt u overwegen amandelen opnieuw aan uw dieet toe te voegen. Het consumeren van een dieet rijk aan noten, inclusief amandelen, komt de cardiovasculaire gezondheid ten goede en kan het risico op een hartaanval halveren, volgens de Harvard School of Public Health. Amandelmeel - gemaakt door hele amandelen te malen - biedt alle voedingswaarde en gezondheidsvoordelen van hele amandelen en is een welkome aanvulling op recepten.

De basis - Macronutrients

 1. Een kwart kopje amandelmeel bevat 138 calorieën en levert 7 procent van uw dagelijkse calorie-inname in een dieet met 2000 calorieën. De meeste van deze calorieën komen uit 12 gram vetamandelmeel. Dit onverzadigde vet levert niet alleen energie om je cellulaire metabolisme te voeden, maar heeft ook een positieve invloed op je cardiovasculaire gezondheid door het niveau van schadelijke cholesterol in je bloedbaan te verlagen. Een portie amandelmeel biedt ook 5 gram eiwit en 5 gram vezels. Als gevolg hiervan draagt ​​amandelmeel bij aan een vezelrijk dieet, dat ook de cardiovasculaire gezondheid bevordert.

Mineralen voor uw metabolisme

 1. Amandelmeel ondersteunt uw cellulaire metabolisme vanwege het mineraalgehalte. Het levert aanzienlijke hoeveelheden koper en magnesium, twee mineralen die enzymen activeren die uw cellen kunnen gebruiken om bruikbare energie te produceren. Koper ondersteunt ook de sterkte van uw bindweefsels, terwijl magnesium u helpt het DNA te maken dat nodig is voor celreproductie. Een portie amandelmeel van een kwart kopje bevat 64 milligram magnesium - 20 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen en 15 procent voor mannen - en 245 microgram koper, of 27 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vitamine E voor de gezondheid van de huid

 1. Amandelmeel dient ook als een uitstekende bron van vitamine E, een voedingsstof die de gezondheid van uw huid in stand houdt. Het functioneert als een antioxidant, wat betekent dat het natuurlijke bescherming tegen de zon biedt door giftige chemicaliën te neutraliseren die ontstaan ​​wanneer uw huid wordt blootgesteld aan de zon. Vitamine E speelt ook een rol in celcommunicatie en helpt ook bij het ondersteunen van een goede immuunsysteemfunctie. Een portie amandelmeel biedt je 6,1 milligram vitamine E of 41 procent van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Koken met amandelmaaltijd

 1. Amandelmeel biedt een glutenvrij alternatief voor bloem voor glutenvrij koken. Omdat amandelen ook weinig koolhydraten bevatten in vergelijking met tarwe, werkt amandelmeel ook als een koolhydraatarm alternatief voor tarwebloem. Gebruik het in plaats van bloem voor brood, muffins en pannenkoeken voor een gezonde traktatie. Maak chocolade amandel koekjes zonder koekjes van een mengsel van amandelmeel, cacao, geroosterde kokosnoot en dadels. U kunt ook een lepel amandelmeel gebruiken om textuur toe te voegen aan Griekse yoghurt, of roer het door uw ochtendhavermout.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407