Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Amandelolie gebruiken voor donkere kringen

Oorzaken van donkere kringen onder de ogen

 1. Donkere kringen zijn een teken van slaapgebrek, stress, allergieën of ziekte.

 2. Veel mensen hebben van nature donkere kringen onder hun ogen, zelfs als ze goed uitgerust zijn. Dit kan gebeuren omdat de huid onder de ogen dunner is, waardoor de bloedvaten meer zichtbaar worden. Een dunnere huid kan ook gemakkelijker vocht verliezen en uitdrogen.

Kan amandelolie helpen?

 1. Amandelolie kan helpen de donkere kringen onder uw ogen lichter te maken en wallen onder de ogen te verminderen. Dit is te danken aan zijn ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.

 2. Amandelolie bevat ook retinol, vitamine E en vitamine K, waardoor de gevoelige huid onder uw ogen soepel blijft zonder deze te irriteren. Deze van nature voorkomende ingrediënten kunnen ook helpen de verwijde bloedvaten die de verkleuring veroorzaken, samen te trekken.

Amandelolie gebruiken voor donkere kringen

 1. Koop een olie van hoge kwaliteit als u amandelolie voor donkere kringen gebruikt. De olie moet zuiver en koudgeperst zijn, en bij voorkeur biologisch.

 2. Was eerst uw handen met water en zeep. Was vervolgens je gezicht met je dagelijkse reinigingsmiddel en masseer zachtjes een kleine hoeveelheid amandelolie in het gebied onder je ogen. De massage helpt de bloedcirculatie te verbeteren.

 3. Voor het beste resultaat, doe dit 's avonds en laat de olie een nacht staan ​​en spoel het' s morgens weg.

 4. Om resultaten te zien, moet u dagelijks gedurende enkele weken amandelolie dagelijks gebruiken. Het kan even duren voordat de resultaten van een verhoogde bloedsomloop, een lichtere huidtint en huidhydratatie van kracht worden. [! 107603 => 1130 = 4!

 1. Amandelolie kan effectiever zijn bij het behandelen van donkere kringen onder uw ogen indien gebruikt in combinatie met andere remedies.

 2. Het combineren van amandelolie met honing kan bijvoorbeeld de effectiviteit verbeteren dankzij de ontstekingsremmende effecten en de hydraterende eigenschappen van honing.

 3. Om deze remedie te gebruiken, mengt u een theelepel honing met vier tot vijf druppels amandelolie. Masseer het in de donkere kringen onder je ogen voor het slapengaan.

 4. Rauwe, onbewerkte, biologische honing is het beste voor dit doel, omdat het de meest natuurlijke gezondheidsvoordelen bevat.

 5. Dat gezegd hebbende, deze behandeling werkt mogelijk niet goed voor degenen die tijdens hun slaap gooien en draaien. Hoewel de honing niet overdreven plakkerig aanvoelt op je gezicht, kan het over je kussen en mogelijk in je haar komen als je tijdens de nacht regelmatig van houding verandert.

 6. Avocado-olie is een andere uitstekende optie die kan worden gebruikt in combinatie met amandelolie. Avocado's bevatten een aantal verschillende voedingsstoffen die gunstig zijn voor de gezondheid van de huid, waaronder vitamine E. Er zijn ook aanwijzingen dat ze de wondgenezing kunnen verbeteren, wat betekent dat ze je huid in uitstekende conditie kunnen houden.

 7. Meng twee druppels avocado-olie met vier druppels amandelolie en breng het aan op de donkere kringen onder je ogen. Was het de volgende ochtend af.

Is het effectief?

 1. Er is veel anekdotisch bewijs over hoe amandelolie de donkere kringen onder je ogen kan helpen verminderen, maar onderzoek naar dit exacte gebruik is slank.

 2. Dat gezegd hebbende, er is wetenschappelijk bewijs dat de positieve voordelen voor de huid in het algemeen aantoont, waarin wordt uitgelegd waarom het positieve effecten kan hebben op die vervelende donkere kringen.

 3. De ontstekingsremmende effecten van amandelolie zijn bijvoorbeeld goed gedocumenteerd. Het kan helpen de wallen geassocieerd met donkere kringen te verminderen, waardoor hun uiterlijk aanzienlijk wordt verbeterd.

 4. Het is ook bekend dat het verzachtende en scleroserende eigenschappen heeft, die de teint en de huidtint verbeteren. (Sclerosant is een medische term die betekent "ervoor zorgen dat de aderen samentrekken en niet zo zichtbaar zijn.")

 5. Eén studie ontdekte zelfs dat deze eigenschappen in bittere amandelolie de zichtbaarheid van striae verminderde en verhinderde dat ze zich in de toekomst ontwikkelden, wat de verlichting van de huid en de genezende eigenschappen aantoonde.

 6. Volgens anekdotisch bewijs duurt het normaal gesproken twee tot drie weken dagelijks amandelolie gebruiken voordat u merkbare resultaten kunt ervaren.

Risico's en bijwerkingen

 1. Bij plaatselijke toepassing is amandelolie voor de meeste mensen veilig te gebruiken. De uitzondering is die met notenallergieën, in welk geval amandelolie nooit mag worden gebruikt.

 2. Bij sommige personen kan amandelolie de huid irriteren of uitbreken. Om dit te voorkomen, breng je amandelolie aan op een klein stukje huid voordat je het begint te gebruiken op de donkere kringen onder je ogen, vooral als je weet dat je huid gevoelig is.

 3. Amandelolie mag niet oraal worden ingenomen, omdat dit kan leiden tot bijwerkingen, variërend van maag-darmklachten tot gewichtstoename tot een overdosis vitamine E. In plaats daarvan kunt u proberen ongeveer 10 amandelen per dag te eten dag. Dit zal niet zo effectief zijn als het lokaal aanbrengen van amandelolie, maar voor degenen die irritatie ervaren, kunnen de voedingsvoordelen nog steeds helpen.

De afhaalmaaltijden

 1. Meer onderzoek is nodig om amandelolie te bestuderen als behandeling voor donkere kringen onder de ogen. Het anekdotische en ondersteunende bewijs voor de effectiviteit ervan is sterk.

 2. Als u geïnteresseerd bent in het gebruiken van amandelolie om de donkere kringen onder uw ogen te verminderen, vermijd dan vrij verkrijgbare producten of crèmes die beweren dit te bereiken. Voeg in plaats daarvan honing of avocado-olie aan amandelolie toe als je een extra stoot aan de remedie wilt toevoegen. U wilt dit delicate gebied niet te veel behandelen.

 3. Als u niet zeker weet of amandelolie geschikt is voor u, of als u na drie weken geen veranderingen ziet, praat dan met uw dermatoloog over alternatieve behandelingen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407