Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


American Heart Association Koolsoepdieet

Voeding door supplementen

 1. Het koolsoepdieet is een bekend rage-dieet dat grotendeels is gebaseerd op de consumptie van koolsoep. Hoewel het dieet sommige andere voedingsmiddelen toestaat, op basis van specifieke aanbevelingen, is koolsoep het meest prominente menu-item, omdat het elke dag een onbeperkte hoeveelheid van deze soep toestaat. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, wordt American Heart Association Cabbage Soup Diet niet goedgekeurd door de naamgenootorganisatie. Hoewel je misschien succes zult hebben met dit dieet, moet je een arts raadplegen voordat je begint, omdat het een rage dieet is en niet algemeen wordt ondersteund door de medische gemeenschap.

Geschiedenis

 1. Het koolsoepdieet is misschien het oudste rage-dieet, volgens Diet.com. Er wordt aangenomen dat het dieet in de jaren 1950 is geïntroduceerd, en de populariteit is enorm toegenomen en is sindsdien afgenomen, omdat het dieet vaak opnieuw werd geïntroduceerd met een nieuwe naam en valselijk geassocieerd met verschillende organisaties, waaronder de American Heart Association. Diet.com legt uit dat het koolsoepdieet een enorme populariteit kende toen het in de jaren negentig in "GQ" en "Cosmopolitan" werd gepubliceerd.

Naam controverse

 1. Volgens Diet.com, hoewel sommige medische organisaties een koolsoepdieet gebruikten om het gewicht van patiënten te helpen die op een hartoperatie wachten, is dit dieet ook bekend als het Miami Heart Institute Diet en Sacred Heart Ziekenhuisdieet, onder andere namen.

Dieetoverzicht

 1. Het koolsoepdieet bestaat uit een zevendaags maaltijdplan, waarop elke dag een onbeperkte hoeveelheid koolsoep kan worden gegeten. Op de eerste, derde en vier dagen kan ook fruit worden geconsumeerd en op de tweede, derde, zesde en zevende dag kunnen groenten worden geconsumeerd. Vlees kan op de vijfde en zesde dag worden gegeten en rijst en vruchtensap kunnen op de laatste dag worden geconsumeerd.

Dieetvoordelen

 1. Het koolsoepdieet zal waarschijnlijk leiden tot gewichtsverlies omdat het moeilijk zou zijn om een ​​calorieoverschot te consumeren op het beperkende maaltijdplan; 2 kopjes koolsoep bevat slechts 119 calorieën, met 6,6 g vezels, een voedingsstof die de verzadiging bevordert. Bovendien beveelt het koolsoepdieet aan om wat fruit en groenten te consumeren, dus je zult wat vitamines en mineralen consumeren.

Nadelen

 1. Het koolsoepdieet levert veel problemen op, zoals het verstrekken van een hoog natriumgehalte, het aanzetten tot winderigheid en het niet aanleren van goede voeding of gezonde gewoonten op de lange termijn. Bovendien is dit dieet gevaarlijk eiwitarm; het consumeren van te weinig van deze voedingsstof kan uw immuunsysteem schaden, uw groei remmen, uw hart en longen verzwakken en uw spiermassa verminderen. Het koolsoepdieet bevat ook zeer weinig voedingsvet, een voedingsstof die energie levert, uw lichaam isoleert en helpt bij de opname van voedingsstoffen, hersenontwikkeling en bloedstolling.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407