Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bakken met zure room

Eenvoudige toevoegingen

 1. Zure room wordt vaak gezien als een topping voor aardappelen, een toevoeging aan sauzen en een manier om guacamole te mengen, maar het wordt niet vaak herinnerd als een ingrediënt voor het bakken. Vanwege de romige textuur kan zure room worden toegevoegd aan een verscheidenheid aan gebakken producten en recepten om vochtiger resultaten te verkrijgen. Dezelfde zure room kan worden gebruikt als vervanging voor bepaalde ingrediënten, zodat u niet zonder de juiste materialen wordt gevangen om uw favoriete gebakken producten te maken.

Stap 1

 1. Gebruik zure schreeuw als een manier om verdikte sauzen en glazuren te maken. Een gemakkelijk glazuur voor cakes en donuts kan worden gemaakt door 1/2 kopje zure room, 1 kopje poedersuiker en 1 theelepel te mengen. vanille-extract. Meng goed en besprenkel met gebakken producten voor een zoete afdronk.

Stap 2

 1. Verwissel het vet in een cake of koekjesrecept voor dezelfde hoeveelheid lichtzure room. Als een cakerecept olie vereist, kunt u in plaats daarvan besparen op vet en calorieën. Je merkt misschien een kleine verandering in smaak, maar omdat zure room over het algemeen mild is, is het mogelijk alleen aanwezig als een lichte smaak in het item.

Stap 3

 1. Voeg een kopje zure room toe aan uw gewone cake of koekjesrecept om een ​​vochtiger resultaat te creëren. Taarten die soms droog kunnen komen, zoals biscuitgebak, profiteren vooral van de toevoeging van zure room. Dit is met name het geval bij het bakken op grote hoogten, waar gebakken producten de neiging hebben sneller te drogen.

Stap 4

 1. Vervang zure room door andere items in de keuken. Een kopje zure room kan bijvoorbeeld worden vervangen door een kopje gewone room, yoghurt of zelfs melk in een recept. Hoewel je misschien een lichte smaak- of textuurverandering ervaart, kun je met zure room vergelijkbare resultaten bereiken zonder dat je hoeft te stoppen met bakken voor een bezoek aan de winkel.

Stap 4

 1. Twee eetlepels gewone zure room heeft 60 calorieën, terwijl vetarme zure room 40 biedt en vetvrije zure room slechts 25. Kies het type zure room op basis van de textuur en het resultaat je verlangt. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een romiger, vochtiger gebakken goed, gebruik dan volle zure room, die een romige consistentie heeft. Als je wilt dat je bakproducten minder vet en calorieën bevatten, gebruik dan de vetvrije variëteit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407