Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bananendieet pindakaas

Eiwitgehalte van Monkey Nuts

 1. Sunland Inc., een voedingsbedrijf gespecialiseerd in pinda's uit Valencia, heeft een pindakaasdieet ontworpen voor liefhebbers van dit eiwitrijke voedsel. Dit dieet bevat ook bananen voor ontbijt, lunch en een snack, soms in een smakelijke combinatie met pindakaas. De Sunland-website biedt een voorbeeldmenu waarmee u elke dag pindakaas kunt eten en toch geleidelijk kunt afvallen.

Features

 1. Eén eetlepel. portie pindakaas bevat 190 calorieën en 16 g vet. Je kunt succesvol zijn met dit dieet door je porties te houden tot twee per dag als je een vrouw bent en drie per dag als je een man bent, volgens de geregistreerde diëtiste Colleen Pierre, die op de Sunland-website schrijft. De dagelijkse hoeveelheid calorieën in dit pindakaasdieet is 1500 voor vrouwen en 2200 voor mannen. De meeste mensen kunnen ongeveer 2 pond verliezen. een maand of 25 pond. in een jaar met deze calorie-inname, merkt Pierre op. Het enkelvoudig onverzadigde vet van de pindakaas voorkomt dat je honger krijgt.

Research

 1. Een studie van Harvard University gepubliceerd in het juni 2009 nummer van het "American Journal of Clinical Nutrition" merkt op dat pinda's en pindakaas ongeveer 68 procent uitmaken van de totale notenconsumptie in de Verenigde Staten. In deze studie werd de relatie van noten in het dieet, inclusief pindakaas, tot gewichtsveranderingen bij meer dan 51.000 vrouwen van 1991 tot 1999 beoordeeld in de Nurses 'Health Study II. Vrouwen die minstens twee keer per week noten aten, hadden een iets lagere gemiddelde gewichtstoename dan vrouwen die zelden noten aten, en de grotere notenconsumptie hield verband met een iets lager risico op obesitas.

Features

 1. Pierre biedt twee recepten om pindakaas en bananen te combineren tot heerlijke traktaties. Voor het ontbijt, plaats 1 kopje magere melk, een rijpe banaan, 2 el. geroosterde tarwekiemen en 2 el. boter in een blender en meng in een milkshake. Voor een snack, magnetron 2 el. pindakaas tot het gesmolten is, roer dan 3/4 kop gewone magere yoghurt en bedek met plakjes banaan. Het pindakaasdieet stelt ook voor om tijdens de lunch een banaan te eten.

Aanbevelingen

 1. Het is gemakkelijk om pindakaasporties toe te voegen aan uw maaltijden en snacks, merkt Pierre op. Suggesties in het voorbeeldmenu zijn onder andere het verspreiden van pindakaas op wafels, het roeren in havermout, het verspreiden op een stuk fruit of selderij en het verspreiden op een mueslireep. Misschien wil je ook genieten van een traditionele boterham met pindakaas.

Extra voordelen

 1. Pindakaas heeft andere voordelen dan het voorkomen van honger tijdens een dieet. Pierre merkt op dat het eten van enkelvoudig onverzadigde vetten, waaronder pindakaas, als het primaire type vet in een verstandig dieet het risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen kan verminderen. 1 oz eten. van pinda's of andere noten, of 1 eetl. van pindakaas, is ten minste vijf keer per week gekoppeld aan een verminderd risico op diabetes type 2, volgens de erkende diëtist-voedingsdeskundige Kathy McManus van Brigham en Women's Hospital.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407