Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Biefstukdieet

Portiegroottes schatten

 1. Er gaat niets boven een dikke, sappige biefstuk - behalve als u op dieet bent. Steaks zijn al lang een dieet nee-nee, omdat ze de neiging hebben om veel calorieën en vet te bevatten. De meeste diëten adviseren dat u uw vleesinname beperkt tot 'magere eiwitten' en kipfilet zonder vel en gepocheerde vis aanbeveelt. Wat is een carnivoor te doen? Gelukkig is er een Steak Lover's dieet dat behoorlijk effectief lijkt te zijn bij het bevorderen van gewichtsverlies.

Geschiedenis

 1. "The Steak Lover's Diet" is de titel van een boek gepubliceerd door Dr. Melvin Anchell in 1998, hoewel vergelijkbare diëten die rood vlees, beperkte hoeveelheden groenten en fruit voorschreven, en in sommige gevallen , bepaalde soorten alcoholische dranken bestaan ​​al ongeveer 150 jaar. Een Dr. Harvey schreef voor het eerst zo'n dieet voor in 1862, en het werd opnieuw bijna een eeuw later populair toen Dr. Alfred Pennington zijn DuPont-dieet in 1951 publiceerde. Biefstuk- en eierencrashdiëten werden populair in de jaren 1970, maar koolhydraatarme diëten kwam echt tot zijn recht in de jaren 1990, te beginnen met de publicatie van Dr. Atkins 'New Diet Revolution' in 1992.

De basis

 1. Op het dieet van de steakliefhebber mag u twee of drie maaltijden eten, waarbij u al het vlees mag eten dat u lekker vindt, zolang het geen "verborgen koolhydraten" bevat, zoals als dextrose, vleesverlengers, vulmiddel, enz. U kunt ook een van de volgende gerechten per maaltijd eten: een middelgrote aardappel, zoete aardappel, banaan of peer; een halve grapefruit, een middelgrote plak watermeloen - ongeveer een centimeter dik - of 3/4 kopje bosbessen; frambozen, druiven of gekookte rijst. Specerijen en koolvrije specerijen zoals mosterd en hete saus zijn prima, net als boter, olie en zelfs mayonaise, zolang deze geen suiker bevat. Drankkeuzes zijn beperkt tot ongezoete zwarte koffie en gewone thee en water - geen kunstmatig gezoete drankjes toegestaan.

Alcohol en het dieet

 1. Het dieet van de steakliefhebber staat het gebruik van beperkte hoeveelheden van bepaalde soorten alcoholische dranken toe. Dr. Anchell geeft geen strikte limieten aan de hoeveelheid alcohol die moet worden geconsumeerd, noch beveelt hij de consumptie ervan aan als een noodzakelijk onderdeel van het dieet. Hij waarschuwt alleen dat die lijners die eraan gewend zijn alcohol te consumeren en niet volledig willen opgeven bepaalde soorten alcoholische dranken moeten vermijden. Kortom, elk type drank dat suiker bevat, is uit, dus u mag geen wijnen, likeuren, bier en de meeste soorten gemengde dranken drinken. Whisky, wodka, gin, scotch en bourbon kunnen recht omhoog, op de rotsen worden geconsumeerd of worden gemengd met soda of water, en martini's zijn acceptabel zolang je de olijf niet eet.

Voordelen

 1. Dieters van het regime van de steakliefhebber melden dat ze zich tevreden voelen en geen last hebben van de hongergevoelens en het hunkeren naar veel andere soorten diëten. Het feit dat dit dieet het mogelijk maakt om bepaalde groenten en fruit te consumeren, maakt het minder beperkend en eentonig dan een strikte no-carb-aanpak, en veel lijners waarderen het feit dat ze aan het einde van een dag nog steeds kunnen ontspannen met een drankje. Dit dieet resulteert meestal in een gewichtsverlies van ongeveer acht pond per maand.

Nadelen

 1. Dr. Melvin Anchell heeft eigenlijk een achtergrond in medische psychoanalyse in plaats van voeding of bariatrie - ook bekend als de behandeling van obesitas - en hij legt niet voldoende uit waarom het specifieke voedsel dat in zijn dieet wordt aanbevolen, werkt. Hij benadrukt heel nadrukkelijk dat zijn dieet strikt moet worden nageleefd, maar weet niet waarom bijvoorbeeld aardbeien verboden zijn, maar frambozen zijn goed. Een ander nadeel van dit dieet is dat het behoorlijk duur kan zijn om het te volgen. Vlees is zelden goedkoop en goedkopere eiwitvervangers zoals eieren, pindakaas en bonen zijn verboden.

 2. Dr. Melvin Anchell heeft eigenlijk een achtergrond in medische psychoanalyse in plaats van voeding of bariatrie - ook bekend als de behandeling van obesitas - en hij legt niet voldoende uit waarom het specifieke voedsel dat in zijn dieet wordt aanbevolen, werkt. Hij benadrukt heel nadrukkelijk dat zijn dieet strikt moet worden nageleefd, maar kan niet zeggen waarom bijvoorbeeld aardbeien verboden zijn, maar frambozen zijn goed. Een ander nadeel van dit dieet is dat het behoorlijk duur kan zijn om het te volgen. Vlees is zelden goedkoop en goedkopere eiwitvervangers zoals eieren, pindakaas en bonen zijn verboden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407