Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Boost vs. Zorg ervoor: welk voedingssupplement is beter voor u?

Algemene overwegingen

 1. Als u zich zorgen maakt over de kwaliteit van uw dieet, kunt u zich wenden tot een voedingssupplement zoals Boost of Zorgen. Beide dranken zijn een goede bron van calorieën, eiwitten, vitamines en mineralen, maar er zijn subtiele verschillen tussen de producten.

 2. Als u de verschillen kent, kunt u beslissen welke het beste bij u en uw dieet past. Neem contact op met uw arts voordat u deze supplementen aan uw dieet toevoegt.

Geïndividualiseerd assortiment producten

 1. Zowel Boost als Verzeker bieden een assortiment voedingsdranken en shakes aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Naast de alledaagse voedingsdranken biedt Boost eiwitrijk, extra calorieën, minder calorieën, glucosecontrole, diabetesvoeding, alledaagse voeding, extra calorieën, minder suiker / minder calorieën, eenvoudige ingrediënten, zeer hoog eiwit en alleen eiwit. De producten zijn verkrijgbaar in een kant-en-klare shake of poedervorm.

 2. Zorg ervoor dat producten volledige uitgebalanceerde voeding bieden, inclusief dranken met voedingssupplementen met extra eiwitten en calorieën; Gerichte voeding, inclusief extra eiwit, suikervrij en helder; en Surgery Nutrition, inclusief pre-chirurgie, herstel en compact. Zorg ervoor dat producten beschikbaar zijn als voedingsdranken en shakes en in poedervorm.

Smaakkeuzes

 1. Boost-producten zijn verkrijgbaar in de smaken Rich Chocolate, Creamy Strawberry en Very Vanilla. Zorg voor meer smaken en is verkrijgbaar in Vanille, Arctic Chill, Cafe Mocha, Aardbei, Bosbes, Granaatappel, Gemengd Fruit, Boterpecannoot, Koffie Latte en Melkchocolade.

Hoger in eiwitten

 1. Hoewel Zorg hoger is in calorieën, is Boost hoger in eiwit. Een portie Boost Original van 8 ounce bevat 10 gram eiwit, terwijl een portie Zorg 8 gram eiwit bevat. De meeste Amerikanen krijgen meer dan genoeg eiwitten die een regelmatig dieet eten, zegt Berkeley Wellness.

 2. Sterker nog, tenzij uw arts u anders vertelt, heeft u mogelijk minder eiwitten nodig dan u denkt. Over het algemeen heeft de gemiddelde zittende vrouw ongeveer 46 gram eiwit per dag nodig, en de gemiddelde zittende man heeft 56 gram nodig.

Betere bron van vitamines

 1. Zorg ervoor dat en Boost essentiële vitamines bevatten, maar Boost biedt sommige daarvan in grotere hoeveelheden, waaronder vitamine C, E, D, K, B6 en B12. Vitamine C en E zijn antioxidanten die cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

 2. Vitamine D helpt u calcium op te nemen en is belangrijk voor de gezondheid van de botten. Vitamine K is nodig voor bloedstolling en kan de botgezondheid bij ouderen helpen verbeteren. Adequate inname van vitamine B6 en B12 is belangrijk voor het voorkomen van bloedarmoede.

Betere bron van mineralen

 1. Het mineraalgehalte van Zorg en Boost varieert. Zorg voor grotere hoeveelheden mangaan en molybdeen, terwijl Boost grotere hoeveelheden zink en fosfor bevat. Mangaan is belangrijk voor de gezondheid van de botten en bloedstolling. Molybdeen is nodig voor enzymatische reacties in het lichaam. Zink ondersteunt de gezondheid van het immuunsysteem en de eiwitproductie. Fosfor is noodzakelijk voor de vorming van botten en tanden.

Speciale voedingsstof

 1. Het enige significante verschil tussen Zorg en Boost Original is dat Zorg 320 milligram omega-3-vetzuren bevat, terwijl Boost er geen bevat. De American Heart Association beveelt aan dat u twee porties vette vis per week eet, wat overeenkomt met 250 milligram omega-3-vetzuren.

 2. Omega-3-vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die u moet halen uit het voedsel dat u eet. Meer binnenkrijgen helpt om ontstekingen te verminderen en kan uw risico op hartaandoeningen, artritis en depressie verlagen.

 3. Het enige significante verschil tussen Zorg en Boost Original is dat Zorg 320 milligram omega-3-vetzuren bevat, terwijl Boost er geen bevat. De American Heart Association beveelt aan dat u twee porties vette vis per week eet, wat overeenkomt met 250 milligram omega-3-vetzuren.

 4. Omega-3-vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die u moet halen uit het voedsel dat u eet. Meer binnenkrijgen helpt om ontstekingen te verminderen en kan uw risico op hartaandoeningen, artritis en depressie verlagen.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c