Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bovril Nutrition

Snack op pittig eten

 1. Uitgevonden in 1871, Bovril stond tot 1886 niet bekend als Bovril en werd in de daaropvolgende jaren populair gemaakt door ontdekkingsreizigers, soldaten en atleten. (Zie referentie 1) Op de markt gebracht in Groot-Brittannië, drie en een half miljoen potten worden elk jaar verkocht. (Zie referentie 1) Vergelijkbaar met edelmetaal- of poedervoorraad, maar in de vorm van een pasta, levert Bovril bepaalde belangrijke voedingsstoffen, maar is ook rijk aan natrium.

Calorieën, vet en eiwitten

 1. Een portie rundvlees Bovril van 12 gram bevat 22 calorieën en slechts een spoor van vet. (Zie referentie 2) Dezelfde hoeveelheid kip Bovril heeft 16 calorieën en ook slechts een spoor van vet. (Zie referentie 2) Op Bovril bevat de runderblokje 13 calorieën en bijna geen vet. (Zie referentie 2) Een portie van 12 gram rundvlees Bovril levert 4,7 gram vet, wat volgens de Centra voor Ziektebestrijding en preventie. (Zie referenties 2 en 4) Twaalf gram kip Bovril heeft 1,2 gram eiwit en een runder Bovril-kubus heeft minder dan 1 gram. (Zie referentie 2)

Sodium

 1. De hoeveelheid natrium in Bovril is een nadeel. Regelmatig teveel natrium eten kan uw bloeddruk verhogen, wat uw risico op hartaandoeningen en beroertes verhoogt. (Zie referentie 3) Een portie van 12 gram rundvlees Bovril heeft 540 milligram natrium, dat is 36 procent van de aanbevolen limiet van 1500 milligram voor de dag, volgens de American Heart Association. (Zie referenties 2 en 3) Twaalf gram kip Bovril heeft 900 milligram en één rundvlees Bovril-kubus heeft 800 milligram natrium. (Zie referentie 2)

Vitaminen en mineralen

 1. Rundvlees en kip Bovril bevatten verschillende B-vitamines, waaronder niacine, thiamine, riboflavine, foliumzuur en vitamine B12, hoewel de exacte hoeveelheid van elk niet is opgenomen in de voedingsinformatie die beschikbaar is gesteld aan consumenten. (Zie referentie 2) B-vitamines zijn essentieel omdat ze uw lichaam helpen energie te maken en ze spelen ook een rol bij de productie van rode bloedcellen, volgens de MedlinePlus-website. (Zie referentie 5)

Bovril in uw dieet opnemen

 1. Mogelijk moet u Bovril per post bestellen, omdat het in de Verenigde Staten niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is als in Groot-Brittannië. Bovril kan worden gebruikt zoals rundvlees of kip, edelmetaal of blokjes. Voeg het product toe aan runderstoofpot, groentesoep of kippennoedelsoep. Beide smaken Bovril kunnen ook aan kokend water worden toegevoegd om een ​​warme drank te maken. Omdat Bovril een vlezige pasta is, kun je deze ook lekker op toast smeren. Gebruik Bovril als broodbeleg in plaats van mayonaise als een andere manier om het voedsel in uw dieet op te nemen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407