Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Bravo Italiaanse voedingsinformatie

Overwegingen

 1. Eigendom van en beheerd door Bravo Brio Restaurant Group, Bravo! Cucina Italiana is een informeel Italiaans restaurant met wit tafelkleed. Bravo! Maakt gebruik van traditionele Italiaanse kookmethoden en recepten. biedt een volledig menu inclusief voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en wijn. Elk gerecht bij Bravo! heeft zijn eigen voedingswaarde op basis van de ingrediënten, kookmethoden en portiegrootte.

Types

 1. Bravo! Cucina Italiana heeft verschillende menu's met verschillende keuzes op basis van het tijdstip van de dag en gelegenheid. Diner-, lunch- en brunchmenu's bevatten een selectie van voorgerechten, salades en hoofdgerechten. De dessert- en wijnmenu's kunnen worden gebruikt als aanvulling op uw maaltijd. Een kindermenu bevat traditionele kinderfavorieten zoals spaghetti, macaroni en kaas, pasta Alfredo en pizza.

Features

 1. Ingrediënten zoals vlees, vis, gevogelte, fruit en groenten die bij Bravo worden gebruikt! worden dagelijks vers geleverd. De specifieke mix van ingrediënten wordt bepaald door het recept en traditionele Italiaanse kookstijlen. De pastagerechten gebruiken Barilla PLUS pasta gemaakt van meergranen ingrediënten. Andere veel gebruikte ingrediënten bij Bravo! omvatten tomatensauzen en kaas.

Size

 1. De voedingswaarde van de gerechten van Bravo varieert. Bijvoorbeeld, de pasta Bravo! gerecht gemaakt met gegooide rigatoni, gegrilde kip, champignons en een rode pepersroomsaus bevat 1.000 calorieën per voorgerecht met 40 g vet, 100 g koolhydraten en 40 g eiwit. De garnalen fra diavolo campanelle bevat volgens The Daily Plate echter 650 calorieën met 4 g vet, 108 g koolhydraten en 45 g eiwit.

Voordelen

 1. Terwijl sommige gerechten bij Bravo! bevatten een aanzienlijke hoeveelheid calorieën, vet of koolhydraten, ze bevatten ook verschillende vitamines, mineralen en voedingsstoffen. De Barilla PLUS pasta bevat 40 procent meer eiwitten dan gewone pasta en bevat ook een mix van omega-vetzuren, volgens de Bravo! website. Pasta biedt voedingsvezels en verschillende vitamines en mineralen. Pasta Mediterranean bevat bijvoorbeeld 1 g voedingsvezels voor vier procent van de dagelijks aanbevolen inname, samen met aanzienlijke hoeveelheden vitamine A, calcium, vitamine E, vitamine K en riboflavine, volgens The Daily Plate.

Overwegingen

 1. Om het voedingsgehalte van voedsel dat u bestelt bij Bravo te verhogen! Cucina Italiana en verminder vetten en calorieën, begin je maaltijd met een gehakte salade met dressing aan de zijkant voor slechts 373 calorieën per salade, volgens de Bravo! website. Kies een gegrilde kipfilet of vis in plaats van gepaneerd vlees en bewaar de helft van het voorgerecht voor een overgebleven maaltijd. Drinkwater in plaats van wijn of frisdrank kan ongeveer 100 tot 200 calorieën uit de maaltijd verwijderen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407