Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Brewer # x27; s Gist: voordelen, bijwerkingen en meer

Wat is biergist?

 1. Biergist is een ingrediënt dat wordt gebruikt bij de productie van bier en brood. Het is gemaakt van Saccharomyces cerevisiae, een eencellige schimmel. Biergist heeft een bittere smaak.

 2. Biergist wordt ook gebruikt als voedingssupplement. Het is een rijke bron van chroom, die je lichaam kan helpen een normale bloedsuikerspiegel te handhaven. Het is ook een bron van B-vitamines.

 3. Biergist wordt als een probioticum beschouwd en wordt gebruikt om de spijsvertering te bevorderen.

Wat doet biergist?

 1. Biergist bevat kleine organismen (microflora) die bijdragen aan het goed functioneren van het spijsverteringskanaal.

 2. Biergist is een voedingssupplement en kan het energieniveau verhogen en het immuunsysteem versterken. Het is een rijke bron van:

 3. Het is ook een geweldige bron van B-vitamines die zorgen voor:

Wat zijn de voordelen van biergist?

 1. De probiotische eigenschappen van biergist kunnen het een effectieve manier maken om diarree te voorkomen. Het is gebruikt om andere aandoeningen van het spijsverteringskanaal te behandelen, waaronder:

 2. Biergist kan energie geven en kan helpen een gezonde huid, haar, ogen en mond te behouden. Het kan effectief zijn bij het ondersteunen van het zenuwstelsel en het verbeteren van het immuunsysteem.

 3. Het chroom in biergist kan helpen de suikerniveaus onder controle te houden voor patiënten met diabetes type 2 door de glucosetolerantie te verbeteren.

Zijn de bijwerkingen van biergist?

 1. Neem contact op met uw zorgverlener voordat u biergist neemt. Supplementen zoals biergist kunnen een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen.

 2. De bijwerkingen van biergist zijn over het algemeen mild. De meest voorkomende bijwerkingen zijn overmatig gas, een opgeblazen gevoel en migraine-achtige hoofdpijn.

 3. Stop met het nemen van de biergist en neem onmiddellijk contact op met uw zorgverlener als u pijn op de borst, keelpijn of beklemming op de borst ervaart of ademhalingsproblemen heeft. Deze bijwerkingen kunnen wijzen op een allergische reactie op biergist.

 4. Biergist is een bron van B-vitamines maar bevat geen B-12. Onvoldoende hoeveelheden B-12 kunnen bloedarmoede veroorzaken, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u bronnen van B-12 in uw dieet heeft.

Wordt biergist toegediend?

 1. Biergist is verkrijgbaar als poeder, vlokken, vloeistoffen of tabletten. Het is ook een ingrediënt in bier en sommige soorten brood.

 2. De gemiddelde dosering voor volwassenen is dagelijks één tot twee eetlepels. Het kan worden toegevoegd aan voedsel of worden gemengd met water, sap of shakes.

Zijn de risico's van biergist?

 1. Raadpleeg uw arts voordat u supplementen zoals biergist gebruikt. Er is geen specifieke voorbereiding nodig om biergist te nemen. De poedervorm kan alleen worden ingenomen of aan voedsel of dranken worden toegevoegd.

 2. Uw arts kan aanbevelen dat u in eerste instantie kleinere doses biergist neemt om te controleren op mogelijke bijwerkingen.

 3. Biergist kan een wisselwerking hebben met verschillende soorten medicijnen. Neem contact op met uw arts voordat u biergist neemt als u gebruikt:

 4. Raadpleeg uw arts voordat u biergist gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft. U moet ook voorzichtig zijn als u een centrale veneuze katheter heeft of een van de volgende aandoeningen heeft:

 5. Misschien vindt u het handig om een ​​lijst te maken van eventuele aandoeningen en medicijnen die u gebruikt voordat u uw zorgverlener bezoekt. Op die manier kunt u samenwerken om te bepalen of biergist goed past bij uw gezondheidsbehoeften.

 6. Ik neem 40 mg gliclazide en mijn suikers zijn nog steeds te hoog. Zou brouwersgist mij helpen?

 7. Er zijn goede aanwijzingen dat biergist, toegevoegd aan uw diabetesbehandelplan, kan helpen. Dit is iets dat eerst met uw arts moet worden besproken. We hebben meer studies nodig om de dosering en mogelijke bijwerkingen beter te begrijpen. Een van de geïdentificeerde problemen houdt verband met onzekere doseringen van biergist. Plotselinge en lage bloedsuikerspiegel op noodniveau zijn gemeld wanneer biergist wordt gebruikt met een voorgeschreven hypoglycemie. Als u denkt dat dit een goede keuze voor u is, begin dan met lage doses en controleer uw bloedsuikerspiegel heel zorgvuldig.

 8. Raadpleeg uw arts voordat u supplementen zoals biergist gebruikt. Er is geen specifieke voorbereiding nodig om biergist te nemen. De poedervorm kan alleen worden ingenomen of aan voedsel of dranken worden toegevoegd.

 9. Uw arts kan aanbevelen dat u in eerste instantie kleinere doses biergist neemt om te controleren op mogelijke bijwerkingen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407