Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Calorieën in Biscotti

Overwegingen

 1. Biscotti, frisse Italiaanse koekjes, zijn er in verschillende smaken. Het koekje heeft een halve maanvorm en past goed bij koffie of thee. Biscotti bevatten meestal gebleekte bloem, ei, bakvet, amandelen en suiker. Het beperken van calorieën uit snoep helpt bij het handhaven van het gewicht en gewichtsverlies. Door meer te weten te komen over de calorieën en het vetgehalte van biscotti, kun je een evenwichtig en gezond hartdieet plannen. [! 10486 => 1130 = 2!

 1. Aandacht besteden aan calorieën helpt u uw gewicht te beheersen, of u nu wilt behouden, aankomen of afvallen. Als u per dag 500 calorieën verliest, kunt u 1 pond per week verliezen. Met mate biscotti eten biedt een relatief caloriearme manier om uw zoetekauw te bevredigen. De verscheidenheid aan smaken biedt een overvloed aan lekkernijen om uit te kiezen, zoals amandel met anijs, chocolade, chocolade en amandel en biscotti gedoopt in chocolade of witte chocolade.

Calorieën

  Voedingswaarden

  1. Biscotti bevat 20 mg cholesterol, 70 mg natrium en 9 g suiker. Van de 4,5 g vet bevat biscotti 2 g verzadigd vet - 10 procent van de dagelijkse waarde voor verzadigd vet op basis van een dieet met 2000 calorieën. Een zelfgemaakte biscotti kan 20 g suiker en 5 g verzadigd vet bevatten.

  Overwegingen

  1. Calorieën in biscotti variëren afhankelijk van de grootte en het type koekje. Een grote gourmet biscotti gedoopt in een dikke laag chocolade heeft meer calorieën en vet dan een kleine, gewone biscotti. Biscotti kan bijvoorbeeld maar liefst 230 calorieën en 11 g vet in een afzonderlijk koekje bevatten. Zoals de meeste snoepjes gemaakt van witte bloem, zijn biscotti een vezelarme bron van bewerkte koolhydraten met weinig voedingswaarde voor het aantal calorieën per portie.

  Alternatieven

  1. Voor voedzamere snacks die uw honger langer zullen beteugelen, kiest u voedingsmiddelen met vezels, zoals bessen, een appel, selderij, noten in kleine hoeveelheden, rogge of volkoren crackers. Snacks die eiwitten bevatten, zoals magere yoghurt, kefir, magere string kaas, magere zachte kaasbeleg, schokkerig, eiwitshakes en eiwitrepen zorgen voor een langduriger energie met minder invloed op uw bloedsuiker dan voedingsmiddelen met een hoog suiker en witte bloem.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407