Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Calorieën in een blikje Heinz Tomatensoep

Meer over MyPlate

 1. Veel lijners genieten van de warmte en sensatie van troostmaaltijden, zoals een kom warme soep op een koude dag. Hoewel soep een belangrijke rol kan spelen bij gewichtsverlies, kan het ook verschillende voedingsstoffen bevatten, afhankelijk van de ingrediënten. Heinz tomatensoep is een variëteit aan soep die in het Verenigd Koninkrijk wordt verkocht. Deze roomsoep is verkrijgbaar in blikken van 300 g, 400 g en 800 g.

Calorieën Overwegingen

 1. MayoClinic.com raadt aan om calorieën te tellen om uw gewicht te beheersen. Terwijl voorstanders van rage-diëten verschillende claims kunnen maken, speelt het afwegen van uw calorie-inname met uw calorieverbruik een belangrijke rol bij het bepalen van uw gewicht. Je lichaam gebruikt calorieën in voedsel om energie te leveren voor elke actie en overtollige calorieën op te slaan voor later gebruik. Door uw huidige calorie-inname met ongeveer 500 calorieën per dag te verminderen, kunt u verwachten dat u elke week ongeveer 1 pond gewicht verliest. Het vervangen van calorierijk voedsel, zoals gefrituurd gebak en chips, door caloriearm voedsel, zoals groenten en sommige soepen, kan je helpen om je doelstellingen voor gewichtsverlies te halen. Het verminderen van uw portiegroottes kan ook helpen om overtollig gewicht te verliezen.

Calorie-inhoud

 1. Volgens de Heinz Company is een portie roomsoep van tomatensoep 100 g. Elke portie bevat 59 calorieën. De kleine blikken bevatten elk drie porties, terwijl de grote blikken acht afzonderlijke porties bieden. Een enkele portie levert minder dan 6 procent van de totale toegestane calorieën in een dieet met 2000 calorieën per dag.

Nutrition

 1. De USDA Dieetrichtlijnen voor Amerikanen beveelt volwassenen aan om ongeveer 20 tot 35 procent van de totale calorieën uit vet, 45 tot 65 procent uit koolhydraten en 10 tot 35 procent uit eiwitten te consumeren. Hoewel soep kan helpen bij het leveren van bepaalde voedingsstoffen, kan het eten van overmatige hoeveelheden en het elimineren van ander voedsel leiden tot voedingstekorten. Een uitgebalanceerd dieet met verschillende caloriearme voedingsmiddelen kan u helpen gezond te blijven terwijl u overtollig gewicht verliest.

Voedingswaarde

 1. De 59 calorieën in een portie Heinz-tomatensoep komen voornamelijk uit koolhydraten. Een portie van 100 g bevat 6,7 g koolhydraten, 3,0 g vet en 0,9 g eiwit. Naast deze voedingsstoffen levert elke portie 0,4 g vezels en 0,2 g natrium.

Dieetvoordelen

 1. Heinz-tomatensoep kan u helpen voorkomen dat u te veel eet. MayoClinic.com adviseert om uw lunch of diner te beginnen met een bouillon-gebaseerde of met groenten gevulde soep. Hoewel Heinz-soep weinig calorieën bevat, kan het nemen van uw tijd terwijl u geniet van uw soep uw honger helpen bedwingen en u helpen zich vroeg in uw maaltijd tevreden te voelen, waardoor u vetstoffen, zoals beboterde broodjes en zoete desserts, kunt laten liggen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407