Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Calorieën in een fruitscone

Veranderingen in levensstijl

 1. Fruitscones zijn boterachtig en vochtig en vallen bijna moeiteloos uit elkaar in je mond. Maar pas op. Veel van die enorme scones in de coffeeshop bevatten meer calorieën dan je zou moeten krijgen van een hele maaltijd. Je hebt wel wat lichtere opties als je moet uitgeven aan dit ontbijtgebak.

Blueberry Scone

 1. Bosbessen zitten vol met antioxidanten die zeer gunstig zijn voor uw gezondheid, maar wanneer u ze mengt met karnemelk, suiker, eieren en bloem, levert het hoge caloriegehalte van de scone alle mogelijke voordelen op venster. Een grote 3 1/2 ounce bosbessenscone heeft ongeveer 390 calorieën, sommige grotere bevatten maar liefst 470 calorieën - 80 tot 100 calorieën komen uit suiker. Bijna 37 procent van die calorieën komt uit vet, terwijl slechts 5 procent uit eiwitten komt. Meer dan 55 procent van de calorieën is afkomstig van koolhydraten.

Cranberry Scone

 1. Veenbessen zijn ongelooflijk bitter in hun rauwe staat, dus wanneer je favoriete bakkers een partij cranberry-scones maken, moeten ze veel suiker aan de mix toevoegen om die bittere smaak tegen te gaan. Daarom bevatten deze scones veel calorieën - 420 calorieën per 3 3/4-ounce scone. Meer dan 100 calorieën zijn afkomstig van suiker. Terwijl 32 procent van de calorieën uit vet komt, is 6 procent uit eiwitten en de laatste 62 procent uit totale koolhydraten.

Oranje scone

 1. Knabbelen aan een zoete sinaasappel-scone is zeker hemels voor uw smaakpapillen. Hetzelfde geldt echter niet voor je taille. Een grotere oranje scone weegt ongeveer 5 1/4 ounces. Een van hen heeft maar liefst 540 calorieën, waaronder meer dan 150 calorieën uit suiker. Ongeveer een derde van die calorieën komt uit vet en minder dan 7 procent uit eiwitten. Deze zelfde citrusachtige scone levert 60 procent calorieën uit koolhydraten.

Mini Fruit Scones

 1. Het is OK om af en toe uit te geven en uzelf te trakteren op een scone, maar kies altijd voor mini-variëteiten als ze beschikbaar zijn. Een mini-scone met drie bessen is in sommige gevallen uw lichtste calorie-optie, met 150 totale calorieën, waarvan 44 van die calorieën afkomstig zijn van suiker. Als alternatief bevat een mini-bosbessenscone die 1 1/4 gram weegt 160 calorieën, met slechts 32 calorieën uit suiker. Dit is meer dan 60 procent minder calorieën dan het grotere formaat. De mini-oranje scones zijn ook lang niet zo verwoestend voor je dieet. Een ervan levert 180 totale calorieën - ongeveer 50 calorieën uit suiker - wat ongeveer een derde is van de grotere calorieën.

Zelfgemaakte variëteiten

 1. Door thuis een batch fruitscones te maken, kunt u calorieën en zelfs suiker verlagen. Selecteer rozijnen of gedroogde cranberries die niet zijn gezoet om de calorieën uit suiker te verlagen. Een scone van 4 1/2 ounce bevat minder dan 375 calorieën, met minder dan 30 calorieën uit suiker, hoewel uw specifieke recept kan variëren. De uiteindelijke scone bevat ongeveer 37 procent calorieën uit vet, 9 procent calorieën uit eiwitten en 54 procent calorieën uit koolhydraten.

Suikeroverwegingen

 1. Toegevoegde suiker is zorgelijk voor uw gezondheid. Te veel toegevoegde suiker, van gebakken voedsel zoals scones, verhoogt uw kansen om aan te komen drastisch. De American Heart Association stelt voor minder dan 150 calorieën per dag uit suiker te hebben als je een man bent. Beperk je als vrouw tot 100 calorieën uit suiker. Grote bewerkte scones bevatten 75 tot 160 calorieën uit suiker - of meer. Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor mini-fruit scones of zelfs zelfgemaakte scones. Je krijgt minder dan 50 calorieën uit toegevoegde suiker.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407