Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Calorieën in Nestle-warme chocolademelk

Antioxidanten

 1. Nestle begon volgens de website van Nestle in 1867 in Zwitserland met anjermelk voor baby's. Het bedrijf breidde zich al snel uit met verdampte melk en chocolade en opende vervolgens extra faciliteiten in de Verenigde Staten. Warme chocolademelk van anjer verscheen in 1971 in de schappen van de supermarkt. Tegenwoordig heeft Nestle negen verschillende warme chocolademelk, van klassieke tot premium smaken.

Rijke melkchocolade

 1. Volgens de Nestle-website. Een envelop van de Rich Milk Chocolate warme chocolademelk bevat 80 calorieën, drie gram vet (inclusief twee gram verzadigd vet) en 15 gram koolhydraten, volgens de voedseldatabase MyPlate van LIVESTRONG.

Geen suiker toegevoegd, vetvrij

 1. Nestle zonder suiker toegevoegd, vetvrije warme chocolademelk wordt volgens de Nestle-website als een wellness-smaak beschouwd. Een pakje van deze warme chocolademelk heeft 20 calorieën, 5 gram koolhydraten, vier gram suiker en 120 milligram natrium.

Donkere chocolade

 1. Warme chocolademelk van Nestle is een premium smaak, volgens de Nestle-website. Een portie van één pakket met de New Dark Chocolate-smaak heeft 80 calorieën, 10 gram totaal vet, 18 gram koolhydraten, 15 gram suiker en 80 milligram natrium.

 2. Donkere chocolade heeft veel aandacht gekregen vanwege de potentiële voordelen voor de gezondheid. Chocolade bevat een antioxidant genaamd flavonoïde, die cellen helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen, volgens de Cleveland Clinic. De flavonoïden gaan echter verloren bij de verwerking in voedingsmiddelen zoals warme chocolademelk.

Whipper Mix Pouches

 1. Nestle Hot Cocoa Whipper Mix Pouches zijn een andere optie van het bedrijf die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Een zakje bevat 140 calorieën, 25 gram totaal vet, 28 gram koolhydraten, 25 gram suiker en 140 milligram natrium.

Mini-Heemst

 1. De warme chocolademelk met Mini-Marshmallows is een andere klassieke warme chocoladesmaak van Nestle. Een envelop van de klassieke Mini-Marshmallows-smaak heeft 80 calorieën, 3 gram totaal vet (die allemaal verzadigd is) en 15 gram koolhydraten, meldt MyPlate.

Meer over MyPlate

 1. LIVESTRONG MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen om op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap tijdens het volgen van hun eten en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c