Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cashews Acne

Overwegingen

 1. Meer dan de helft van alle tieners heeft last van acne, volgens de editie van augustus 2001 van het "British Journal of Dermatology." Samen met de behandelingsaanbevelingen die uw arts u heeft gegeven, kan het aanbrengen van bepaalde wijzigingen in uw dieet uw symptomen van acne helpen verbeteren. Cashewnoten zijn een gezond voedingsmiddel dat voedingsstoffen bevat die acne bestrijden.

Dieet en acne

 1. In zijn boek 'The Dietary Cure for Acne' bespreekt professor Loren Cordain de verschillende wetenschappelijk onderbouwde manieren waarop voeding acne beïnvloedt. Hij merkt op dat consumptie van overtollige snel verteerbare koolhydraten, te weinig enkelvoudig onverzadigde vetten en onvoldoende inname van antioxidanten bijdraagt ​​aan de hoge percentages acne in de westerse wereld. Hij schrijft een dieet voor dat voornamelijk bestaat uit vlees, groenten, fruit en noten en beperkt granen en bewerkte voedingsmiddelen. Cashewnoten zijn één voedsel dat hij in zijn anti-acnedieet opneemt.

Vetten en acne

 1. Het type vetten in uw dieet beïnvloedt de ontstekingsniveaus in uw lichaam. Hoge niveaus van chronische ontsteking kunnen bijdragen aan verstopte poriën - die de ontwikkeling van puistjes bevorderen. Cordain merkt op dat de voeding van de meeste mensen onvoldoende hoeveelheden enkelvoudig onverzadigd vet bevat - een essentieel vet dat voorkomt in cashewnoten. Hij merkt op dat het toevoegen van gezonde bronnen van enkelvoudig onverzadigde vetten aan uw dieet de ontsteking kan verminderen en de ernst van acne kan verminderen. Een portie rauwe cashewnoten van 3 ons bevat meer dan 75 procent van je dagelijkse waarde voor enkelvoudig onverzadigde vetten, meldt de USDA Nutrient Database.

Glycemische belasting

 1. Voedingsmiddelen zoals witbrood, snoep, frisdrank en suikerhoudende granen hebben een hoge glycemische index - wat betekent dat ze snel worden verteerd. Voedingsmiddelen met een hoge glycemische lading verhogen de ontstekingsproducerende cellen van uw lichaam en stimuleren acne-veroorzakende ontsteking. Het vervangen van voedingsmiddelen met een hoge glycemische lading door voedingsmiddelen met een lage glycemische waarde kan acne helpen verlichten, zegt Cordain. Cashewnoten en andere noten hebben van nature een lage glycemische lading. Met suiker beklede cashewnoten kunnen echter een hoge glycemische lading hebben. Een overzicht in het september - oktober 2009 nummer van "Dermato-endocrinologie," meldt dat een hoog glycemisch dieet bijdraagt ​​aan ontsteking en talgproductie, wat de ontwikkeling van acne bevordert.

Overwegingen

 1. Zoals alle huidaandoeningen, behandel acne met behulp van een getrainde dermatoloog. Cashewnoten zijn rijk aan totale calorieën en voedingsvet en moeten met mate worden gegeten. Cashewnoten alleen kunnen de gezondheid van uw huid niet verbeteren. Andere belangrijke voedingswijzigingen die moeten worden aangebracht, zijn onder meer het beperken van zuivelproducten, het handhaven van een gezond lichaamsgewicht door calorieregeling en het consumeren van veel antioxidantenrijke groenten en fruit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407