Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cassavebloemvervangers: glutenvrij Gezond

Cassavebloemvervangers: glutenvrij Gezond

 1. Door Vanya Sharma laatst bijgewerkt - 18 december 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Cassave bloemvervangers

 1. De beste cassavebloemvervangers zijn tapiocazetmeel, pijlwortel, kokosmeel, amandelmeel, rijstmeel en garbanzo of kikkererwtenmeel.

Tapioca Zetmeel of meel

 1. Tapiocazetmeel wordt gewonnen uit dezelfde cassaveplant (yuca of yuccawortel) maar wordt anders verwerkt. Het zorgt niet voor een gezonder alternatief voor cassavebloem omdat het dezelfde voedingsstoffen bevat, maar dient zeker om het in een recept in te vullen.

Arrowroot

 1. Arrowroot bestaat uit een verscheidenheid aan wortelgroenten, waaronder cassave en andere Afrikaanse wortelplanten, maar behoudt wel een zetmeelachtige consistentie. Het werkt goed voor het maken van sauzen en jus, omdat het een dikke consistentie heeft.

Others

 1. Ze zijn zeer voedzaam en kunnen gemakkelijk aan een aantal recepten worden toegevoegd. Je kunt ook psylliumschil in plaats van kauwgom toevoegen om je gerechten te binden.

 2. Vanya Sharma verzorgt de samenwerking tussen medische experts voor organische feiten. Een schrijver in hart en nieren, ze sloot zich aan bij de website terwijl ze nog bezig was met haar Engelse literatuurdiploma aan IGNOU, Delhi, India. Ze is ook verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief en website-inhoud van de website en draagt ​​regelmatig bij aan Facebook, Instagram en YouTube. Momenteel volgt ze een e-cursus aangeboden door Stanford University, 'Inleiding tot voedsel en gezondheid', en wil ze objectieve en nuttige informatie bieden aan iedereen die van hun gezondheid en levensstijl een prioriteit wil maken.

 3. Ze zijn zeer voedzaam en kunnen gemakkelijk aan een aantal recepten worden toegevoegd. Je kunt ook psylliumschil in plaats van kauwgom toevoegen om je gerechten te binden.

 4. Vanya Sharma verzorgt de samenwerking tussen medische experts voor organische feiten. Een schrijver in hart en nieren, ze sloot zich aan bij de website terwijl ze nog bezig was met haar Engelse literatuurdiploma aan IGNOU, Delhi, India. Ze is ook verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief en website-inhoud van de website en draagt ​​regelmatig bij aan Facebook, Instagram en YouTube. Momenteel volgt ze een e-cursus aangeboden door Stanford University, 'Inleiding tot voedsel en gezondheid', en wil ze objectieve en nuttige informatie bieden aan iedereen die van hun gezondheid en levensstijl een prioriteit wil maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407