Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cheesecake Factory Weight Watchers-punten

Goede bron van magnesium

 1. Er zijn geen restaurantbeperkingen voor leden van het Weight Watchers-programma zolang ze dagelijkse punten beschikbaar hebben. De Cheesecake Factory heeft verschillende menukeuzes waarmee je op het programma kunt blijven en je niet arm kunt voelen. Weight Watchers-leden hebben meer succes met het programma als ze de calorieën en puntwaarden van menu-items plannen en onderzoeken voordat ze naar het restaurant gaan.

Low Point Entrées

 1. De Cheesecake-fabriek heeft verschillende voorgerechten met laag gewicht Watchers-punten, waaronder Weight Management Grilled Chicken, Fresh Grilled Mahi Mahi, Grilled Tuna en Seared Tuna Tataki Salad. De gewichtsbeheersing gegrilde kip heeft ongeveer 583 calorieën, 2 g verzadigd vet en een geschatte waarde van Weight Watchers van 11. De Fresh Grilled Mahi Mahi heeft ongeveer 466 calorieën, 5 g verzadigd vet en een geschatte waarde van Weight Watchers van 9. De gegrilde tonijn heeft ongeveer 521 calorieën, 6 g verzadigd vet en geschatte gewicht watchers puntwaarde van 10. De tonijn Tataki salade heeft 442 calorieën, 3 g verzadigd vet en geschatte gewicht watchers puntwaarde van 8.

High Point Entrées

 1. Voorgerechten Cheesecake Factory die gezond lijken, maar veel calorieën en vet bevatten, zijn gegrilde kipmedaillons, Wasabi Crusted Ahi tonijn en Luau-salade. De gegrilde kippenmedaillons hebben 1409 calorieën, 7 g verzadigd vet en een geschatte waarde van Watcher-punt van 28. Wasabi Crusted Ahi tonijn heeft 1.750 calorieën, 58 g verzadigd vet en een geschatte waarde van Watcher-punt van 38. De Luau-salade heeft 801 calorieën, 3 g verzadigd vet en geschatte puntwaarde van Watchers 15.

Zijden

 1. De opname van een voorgerecht of bijgerecht bij uw maaltijd in de Cheesecake Factory zorgt voor een toename van het aantal verbruikte Weight Watchers-punten. Als je voor het avondeten moet knabbelen, kies dan edamame, gekookte sojabonen, voor 323 calorieën, 0 g verzadigd vet en de geschatte gewichtswachters puntwaarde van 6. Het edamame-voorgerecht serveert twee tot vier personen, die afbreekt tot een puntwaarde van 3 of minder .

Overwegingen

 1. Leden van het programma Weight Watchers die in The Cheesecake Factory eten, hebben vaak baat bij een exemplaar van de Weight Watchers Dining Out Companion. Dit boek is te koop bij alle Weight Watchers-centra. Het is mogelijk om het restaurant om een ​​kopie van de voedingswaarde-informatie te vragen en de punten voor de gewenste maaltijden handmatig te berekenen.

Waarschuwingen

 1. De pasta-opties bij The Cheesecake Factory zijn grote porties met veel vet en calorieën. Als je de behoefte hebt om een ​​pastagerecht te kopen, vraag dan om een ​​afhaalcontainer wanneer je eten komt en plaats tweederde van de maaltijd in de container. De desserts van de Cheesecake Factory bevatten veel Weight Watchers-punten. Als je een plakje cheesecake moet hebben, kies dan de low-carb originele cheesecake en deel deze met twee of drie personen. Deze kaas bevat veel vet, maar heeft de laagste calorieën. Een plakje low-carb cheesecake heeft ongeveer 14 Weight Watchers-punten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407