Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Chef Boyardee Beef Ravioli Nutrition

Caloriearm vervanger

 1. Chef Boyardee is een van de vele merken die deel uitmaken van het conglomeraat ConAgra Foods. Veel van de producten van Chef Boyardee zijn pasta's uit blik, zoals spaghetti en ravioli. Een van de ravioli-producten die Chef Boyardee produceert, is Chef Boyardee Beef Ravioli.

Ingrediënten en portie

 1. Chef Boyardee Beef Ravioli is een pasta in blik geserveerd in een saus van tomaat en vlees. De hoofdingrediënten zijn tomaten, water, rundergehakt en verrijkt macaroni-tarweproduct met verrijkte eiwitten gemaakt met caseïne. Voor mensen met allergieën bevat het ook melk en soja. Dit product is al gekookt gekookt; het hoeft alleen te worden verwarmd voordat het wordt geserveerd.

Calorieën

 1. Een chef-kok Boyardee Beef Ravioli heeft een portiegrootte van één kopje en bevat 224 calorieën per portie. De voedingsrichtlijnen van het Amerikaanse ministerie van Landbouw zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Dit betekent dat een blik Chef Boyardee Beef Ravioli meer dan 10 procent van de totale calorieën bevat die de USDA suggereert dat de gemiddelde persoon dagelijks inneemt.

Fat

 1. Chef Boyardee Beef Ravioli heeft 7 gram vet. Elke gram vet heeft negen calorieën, dus 63 calorieën komen uit vet. Er is 3 gram verzadigd vet, ongeveer 14 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde. De USDA beveelt een lage inname van verzadigd vet aan, omdat verzadigd vet is gekoppeld aan gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten.

Protein

 1. Er zit 8 gram eiwit in een portie. Eiwit bevat vier calorieën per gram, dus 33 calorieën in dit product zijn afkomstig van eiwitten. De USDA-richtlijnen voor eiwitinname suggereren dat de gemiddelde persoon dagelijks 91 gram eiwit eet. Dit gerecht biedt iets meer dan 11 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde.

Koolhydraten

 1. Koolhydraten bevatten ook vier calorieën per gram. Chef Boyardee Beef Ravioli heeft 33 gram koolhydraten, wat overeenkomt met 132 calorieën. Er is één gram vezels per portie, of 5 procent van de aanbevolen USDA-waarde. Met slechts één gram vezels per portie is dit geen significante bron van vezels. Er zit 5 gram suiker per portie in dit product.

Sodium

 1. Het grootste dieetprobleem met Chef Boyardee Beef Ravioli is het natriumgehalte. Er is meer dan 900 mg natrium in één portie, bijna 40 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde van de USDA. Wanneer deze hoeveelheid wordt meegenomen in de rest van het dagelijkse menu, zou een persoon die een portie van dit gerecht eet, 17767 extra calorieën of 86 procent van zijn dagelijkse totaal moeten consumeren, terwijl hij nog maar 60 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde moet innemen voor natrium.

 2. Het eten van deze maaltijd verhoogt de kans op een hoge natriuminname. Een hoog natriumdieet is een factor die bijdraagt ​​aan hoge bloeddruk, wat volgens de USDA een risicofactor is voor beroerte, hartaandoeningen en hartfalen.

 3. Het grootste dieetprobleem met Chef Boyardee Beef Ravioli is het natriumgehalte. Er is meer dan 900 mg natrium in één portie, bijna 40 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde van de USDA. Wanneer deze hoeveelheid wordt meegenomen in de rest van het dagelijkse menu, zou een persoon die een portie van dit gerecht eet, 17767 extra calorieën of 86 procent van zijn dagelijkse totaal moeten consumeren, terwijl hij nog maar 60 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde moet innemen voor natrium.

 4. Het eten van deze maaltijd verhoogt de kans op een hoge natriuminname. Een hoog natriumdieet is een factor die bijdraagt ​​aan hoge bloeddruk, wat volgens de USDA een risicofactor is voor beroerte, hartaandoeningen en hartfalen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407