Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Chinees soepdieet

Mogelijke nadelen

 1. Soepdiëten zijn afhankelijk van een zeer caloriearme, vezelrijke soep ter vervanging van veel - maar niet alle - voedingsmiddelen. Het klassieke soepdieet maakt gebruik van soep op basis van bouillon met tomaten en kool, maar eenvoudige aanpassingen helpen u bij het creëren van een Chinees soepdieet met een andere smaak. Als u het strengere dieet niet gebruikt, kunt u een vezelrijke en caloriearme soep in uw maaltijdplanning opnemen om uw calorie-inname te verminderen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een afslankprogramma.

Types

 1. Het gebruikelijke recept voor koolsoepdieet bestaat uit tomaten, tomatensap of V8, kool, kippenbouillon en groenten zonder zetmeel. Als u de voorkeur geeft aan een Aziatische smaak voor uw soep, laat u de tomaten weg en voegt u gember, knoflook en soja toe. Gebruik gewone groene kool, of vervang deze door bok choy en napa kool. Neem een ​​verscheidenheid aan niet-zetmeelhoudende groenten op in uw dieet. Afhankelijk van het soepdieet dat je volgt, kun je misschien kip of ei aan je soep toevoegen voor extra eiwitten.

Functie

 1. Soepdiëten werken omdat ze calorieën beperken, soms dramatisch. Soepen op basis van kool, ongeacht de gebruikte smaakstoffen, bevatten veel vezels en weinig calorieën. Hoewel sommige diëten een eenvoudige soep bevatten, zoals een Chinese soep, om je te vullen voor de maaltijd en de calorieën te beheersen, vertrouwen anderen op vaste voedselcombinaties voor elke dag van het dieet.

Tijdsbestek

 1. Het originele koolsoepdieet is bedoeld om slechts zeven dagen te worden gebruikt. Als u gewoon uw gezonde, op Azië geïnspireerde soep toevoegt als onderdeel van een regelmatig uitgebalanceerd dieet, kunt u veel langer doorgaan met uw dieet. Pas je soep aan voor maaltijden door eiwitten of extra ingrediënten toe te voegen, beveelt "Good Housekeeping."

Overwegingen

 1. Als u een Aziatische draai aan het traditionele koolsoepdieet wilt, worden voor elke dag van het dieet verschillende voedingsmiddelen voorgeschreven. Op de eerste dag heb je mogelijk fruit - met uitzondering van bananen - en soep. De tweede dag bestaat uit groenten en een gepofte aardappel voor het diner, naast soep. Gedurende dag drie heb je misschien groenten en fruit, maar geen aardappel, met soep. Eet op de vierde dag bananen en drink magere melk samen met de Chinese soep. Eet rundvlees, tomaten en soep op dag vijf, en rundvlees en groenten op dag zes, met soep minstens één keer per dag. Kies bruine rijst, groenten en soep op dag zeven.

Waarschuwing

 1. De traditionele versie van het soepdieet is een crashdieet, bedoeld om snel gewichtsverlies te veroorzaken, maar is niet goed uitgebalanceerd of qua voedingswaarde compleet. Overweeg een multivitamine te nemen terwijl u op dieet bent, en ga er niet langer dan zeven dagen mee door. Kies een meer gematigd dieet, zoals het "Good Housekeeping" Amazing Soup Diet voor langdurig gewichtsverlies.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407