Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Chocolade eten om af te vallen

Wat denk je?

 1. Chocolade eten en afvallen zijn gewoon niet compatibel - of toch? Hoewel een chocoladedieet te goed klinkt om waar te zijn voor de meeste doorgewinterde lijners, is het absoluut mogelijk om af te vallen terwijl je nog steeds geniet van chocolade als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet, vooral als je een calorieteller gebruikt om je inname bij te houden. Als je eraan denkt om altijd met mate van chocolade te genieten en de juiste soort chocolade te kiezen, kun je afvallen zonder je beroofd te voelen. Als je de extra voordelen van chocolade op je humeur in overweging neemt, is een dieet waarmee je chocolade kunt eten misschien wel de perfecte pasvorm!

Stap 1

 1. Geef uzelf een dagelijkse hoeveelheid chocolade en houd u eraan - duidelijke grenzen kunnen helpen bij het afvallen. De meeste mensen moeten binnen een bepaalde caloriebalans blijven om gewicht te verliezen, dus zorg ervoor dat sommige van die calorieën voor chocolade zijn toegestaan. Het gebruik van een calorietracker is hier perfect voor!

Stap 2

 1. Kies donkere chocolade boven melkchocolade. Melkchocolade bevat niet alleen meer calorieën dan pure chocolade, maar een artikel in Science Daily merkte op dat donkere chocolade ook meer vult dan melkchocolade, dus je kunt minder eten terwijl je nog steeds tevreden bent. In een onderzoek aan het Department of Human Nutrition van LIFE, Universiteit van Kopenhagen, ontdekten wetenschappers dat mensen met pure chocolade 15 procent minder van de pizza aten die ze later kregen aangeboden. Het zijn deze eetlustremmende eigenschappen die donkere chocolade ideaal maken voor lijners.

 2. Een ander onderzoek uit Nederland toonde aan dat vrouwen die donkere chocolade roken of aten, verminderde eetlust hadden, dankzij verminderde ghrelinespiegels (het hormoon dat de eetlust stimuleert). En alsof dat nog niet genoeg was, blijkt uit recent bewijs dat chocolade eigenlijk goed is voor de gezondheid van je hart dankzij de flavanolen in cacao. Hoera!

Stap 3

 1. Vul uw dieet aan met gezond voedsel, zodat u de calorieën over hebt voor chocolade. Ga voor fruit en groenten, volle granen en magere eiwitten. Genieten van een gezonde variëteit aan voedingsmiddelen naast chocolade kan je calorietelling laag houden en je voedingswaarde hoog.

Stap 4

 1. Wissel je gebruikelijke ochtendkoffie in voor een kop magere warme chocolademelk. Je zult je niet zenuwachtig voelen zoals koffie, en je kunt 's ochtends meteen een snelle chocoladevloeistof krijgen. Andere dieetgoeroes van ExtremeChocolate.com raden aan om een ​​lepel pure cacaopoeder in water te strooien om de voordelen van cacao te benutten voor antioxidanten en eetlustremmers.

Stap 5

 1. Vergeet niet dat een chocoladedieet slechts zoveel kracht heeft als u toestaat. Met mate genieten van chocolade terwijl u elders calorieën verlaagt, zal voor u werken - onthoud gewoon dat chocolade een traktatie is en zoals bij alle lekkernijen en desserts, niet te veel eten!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407