Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cognac: gezondheidsvoordelen voeding

Cognac: gezondheidsvoordelen voeding

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 27 april 2019

Wat is Cognac?

 1. Cognac is een variëteit van Franse brandewijn die wordt gehouden aan zeer specifieke productienormen om de kwaliteit te waarborgen en de verhoogde reputatie van deze alcohol te behouden. Qua smaak kan het worden vergeleken met whisky, maar is over het algemeen zoeter en heeft vaak florale boventonen. De kleur van deze alcohol varieert van amber en oranje tot diep bruin en koper. Dit is vaak een drankje na het eten of een dessertlikeur, hoewel je ook met dit soort cognac kunt koken.

Nutrition

 1. Als het om voeding gaat, bevat deze alcohol 70 calorieën per ounce, evenals een laag suikergehalte. Er zijn ook een aantal antioxidanten, waaronder polyfenolische verbindingen en ellaginezuur in het eindproduct.

Cognacvoordelen

 1. Er zijn nogal wat voordelen van het drinken van cognac, waaronder bescherming tegen griep en het verminderen van het risico op diabetes.

Cognac vs Whiskey vs Armagnac

 1. Er zijn nogal wat voordelen van het drinken van cognac, waaronder bescherming tegen griep en het verminderen van het risico op diabetes.

Substitutes

 1. Eten is misschien niet hetzelfde. Tijdens het koken zijn er een aantal niet-alcoholische opties die een vergelijkbare bite.eval kunnen bieden (ez_write_tag ([![!728,90

Hoe wordt Cognac gemaakt?

 1. Cognac wordt gemaakt door bepaalde soorten witte wijn twee keer te destilleren. De wijn die voor dit proces wordt gebruikt, wordt als erg slecht beschouwd en niet als iets dat normaal gesproken dronken zou zijn, maar het werkt goed bij de productie van deze drank.

 2. Woord van voorzichtigheid

 3. Overmatig drinken van deze alcohol, zoals bij elk type drank, kan intoxicatie en verlies van motorische controle veroorzaken, evenals langdurige schade aan uw lever en een hoger risico op verschillende chronische ziekten , inclusief cirrose. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten cognac vermijden.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 5. Cognac wordt gemaakt door bepaalde soorten witte wijn twee keer te destilleren. De wijn die voor dit proces wordt gebruikt, wordt als erg slecht beschouwd en niet als iets dat normaal gesproken dronken zou zijn, maar het werkt goed bij de productie van deze drank.

 6. Woord van voorzichtigheid

 7. Overmatig drinken van deze alcohol, zoals bij elk type drank, kan intoxicatie en verlies van motorische controle veroorzaken, evenals langdurige schade aan uw lever en een hoger risico op verschillende chronische ziekten , inclusief cirrose. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten cognac vermijden.

 8. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407