Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Costco Pumpkin Pie Nutrition

Overwegingen bij opslag

 1. Door de jaren heen hebben pompoentaartdesserts menig vakantietafel gekroond. Als u een drukke levensstijl leidt, kan het kopen van een voorgekookt pompoentaartdessert een real-time bespaarder zijn. Costco is een groothandel in detailhandel met winkels over de hele wereld. Costco biedt zijn eigen merk, waaronder pompoentaart en pompoentaart kwarktaart. U moet echter een lidmaatschap aanschaffen om bij Costco te winkelen.

Calorieën

  Vet en cholesterol

  1. Hoewel je wat vet nodig hebt in een voedzaam dieet, wil je niet teveel krijgen. Een portie Costco-pompoentaart heeft 11 g totaal vet met 3,5 g verzadigd vet en 65 mg cholesterol. Op de voedingswebsite My Fitness Pal staat dat één portie Costco pompoentaart kwarktaart 24 g totaal vet bevat met 14 g verzadigd vet en 90 mg cholesterol. Het krijgen van teveel verzadigd vet en cholesterol in uw dieet kan uw risico op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen, zoals hoog cholesterol en hartaandoeningen, verhogen. Om deze reden is het het beste om slechts af en toe van deze desserts te genieten.

  Koolhydraten en suiker

  1. Koolhydraten zijn de zetmelen en suikers in uw voedsel en voorzien uw lichaam van de energie die het nodig heeft. Een portie Costco pompoentaart bevat 48 g koolhydraten met 30 g suiker, en een portie Costco pompoentaart kwarktaart heeft 47 g koolhydraten met 37 g suiker. De American Heart Association beveelt aan dat vrouwen niet meer dan de helft van hun discretionaire calorieën, of 100 calorieën, van suiker krijgen en mannen niet meer dan 150 calorieën per dag van suiker.

  Sodium

  1. Uw lichaam kan zelf geen natrium produceren; u moet het verkrijgen via uw normale dieet. Het Institute of Medicine stelt echter dat je niet veel nodig hebt, niet meer dan 1500 mg tot 2300 mg natrium per dag. Een portie Costco pompoentaart heeft 370 mg natrium en een portie Costco pompoentaart kwarktaart heeft 420 mg natrium. Consistente consumptie van teveel natrium maakt het waarschijnlijker dat u hoge bloeddruk en hartproblemen zult ontwikkelen.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407