Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Cottage Cheese # x27; s Voedingswaarde Rivaly Yogurt # x27; s, dus waarom zijn de verkopen zo slecht?

GERELATEERDE DEKKING ...

 1. Het bevat veel eiwitten, weinig suiker en is het lekkerst als het vers en lokaal geproduceerd is. Cottage cheese is het toppunt van moderne foodtrends in één container.

 2. Maar hoewel het een droom van gezondheidsfanaten is, zegt slechts 1 op de 5 Amerikanen dat ze meer dan eens per maand cottage cheese eten, volgens het kaasrapport van marktonderzoeker Mintel 2017. Ondertussen stijgt de verkoop van suikeryoghurt.

 3. Zo was het niet altijd. Cottage cheese - die begon als een manier voor Europese boeren om melkafval te gebruiken bij de productie van andere kazen - werd in de jaren 1950 populair in de VS als dieet- en gezondheidsvoedsel, zei Nora Weiser, uitvoerend directeur van de American Cheese Society . Tegen de jaren zeventig consumeerden Amerikanen gemiddeld vijf pond kwark per jaar, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

 4. Nu heeft yoghurt - vooral in Griekse stijl - de troon van cottage cheese overgenomen. Terwijl de twee ooit dezelfde omzet hadden, verkoopt yoghurt volgens het rapport van Mintel vandaag de dag cottage-kaas 8 tegen 1.

 5. Wat geeft?

Kwark raakt alle punten voor keto-lijners.

 1. De realiteit is dat cottage cheese net zo gezond is als de meeste yoghurtopties, zo niet gezonder, zei Lisa DeFazio, een geregistreerde diëtiste en auteur van The Women's Big Book of Smoothies and Soepen.

 2. In vergelijking met Griekse en gewone yoghurt bevat kwark doorgaans minder calorieën en een iets lager suiker- en vetgehalte. Het heeft meestal meer eiwitten dan gewone yoghurt en iets minder dan Griekse yoghurt. Hier is een vergelijking van één volle portie van elk van deze opties:

 3. Voor mensen die het buzzy ketogeen dieet volgen - een gematigd eiwitrijk, vetrijk en koolhydraatarm dieet, doet het vetgehalte van kwark zeker geen pijn. Vanwege het hogere eiwitgehalte en het lage suikergehalte, noemde DeFazio het een perfecte optie voor keto-volgers, zelfs beter dan Griekse yoghurt. (Opgemerkt moet worden dat kwark een hoger natriumgehalte heeft dan yoghurt.)

 4. Als u niet alle discussie over het keto-dieet hebt gevolgd: het profiteert van ketose, een natuurlijk proces van overleven wanneer het menselijk lichaam in verhongering gaat. Wanneer het lichaam zich in deze toestand bevindt, produceert het ketonen, een afbraak van vetten in de lever. Wanneer het lichaam wordt overspoeld met vetten en eiwitten maar uitgehongerd van koolhydraten en suikers, verbrandt het die ketonen, waarvan sommige mensen vinden dat het gewichtsverlies bevordert.

Maar het heeft een marketingprobleem en een nog groter textuurprobleem.

 1. Dus waarom kiezen de meeste Amerikanen momenteel voor yoghurt boven kwark? De experts, waaronder kaasmakers zelf, wijzen op de manier waarop het product door de jaren heen op de markt is gebracht.

 2. "Amerikanen hebben vooroordelen over cottage cheese voor ogen", zei Weiser. "Ze beschouwen het als een retro-voedingsdieet, iets wat grootmoeders aten bij diners."

 3. President Richard Nixon hield beroemd van kwark met ketchup, wat vandaag waarschijnlijk ook geen verkoopargument is.

 4. "Het lag letterlijk een maand in de kast voordat de winkeleigenaren ons smeekten om terug te gaan. Het ging gewoon dood daar," zei MacDonald, die al 30 jaar in Cabot is. "Ik kon niet geloven dat het het erger maakte dan het al was."

 5. MacDonald eet al meer dan 60 jaar cottage cheese en geeft het aan haar kinderen en noemt het "gecrashte auto's" om het leuker te maken. Het maakt deel uit van haar go-to-maaltijd, zomer of winter, om cottage cheese met avocado en een balsamico-motregen te bereiden.

 6. "Als je van de textuur van yoghurt houdt, begrijp ik gewoon niet hoe je cottage niet lekker kon vinden," zei ze, niet eens met een van de meest voorkomende klachten over het product.

 7. Veel mensen houden niet van de textuur van kwark. MacDonald gaf toe dat sommigen "semi-in opstand" zijn door zijn consistentie, vergelijkbaar met cellulitis of erger.

Begrijpen hoe het is gemaakt, kan de ick-factor verlichten.

 1. Om kwark te maken, beginnen melkveehouders met verse ondermelk en voegen een startercultuur toe om melkzuur te maken uit de natuurlijke suikers van de melk. 'S Nachts vormt zich de wrongel. Ze zijn gesneden (je kunt meestal kwark met grote of kleine wrongel kopen), gekookt, uitgelekt en "gekleed", een term die wordt gebruikt om de toevoeging van melk te beschrijven om het eindproduct romig te maken, zei MacDonald.

 2. De dressing bepaalt ook het vetgehalte van de kaas en veel van zijn smaak. Sommige bedrijven hebben geëxperimenteerd met het creëren van unieke smaken.

 3. Cowgirl Creamery, bijvoorbeeld, bedekt zijn wrongel met creme fraiche en produceert een taartkaas met 4 gram vet per portie van een half kopje.

 4. Cabot's vlaggenschip cottage - zijn Vermont Style - maakt gebruik van een 4-procent melkvet dressing die een dikke, hartige smaak creëert met 4,5 gram vet per portie. Het bedrijf heeft ook lichtere opties met vrijwel geen vet en een dunnere consistentie.

 5. Met andere woorden, er is niet slechts één stijl cottage cheese. Je houdt misschien van het mondgevoel van de ene en vindt de andere heerlijk.

En u hoeft het niet gewoon op te eten.

 1. Net als yoghurt kan cottage cheese worden gebruikt als basis voor zoete of hartige toevoegingen. Probeer het voor het ontbijt met fruit, zoals meloen of ananas. Het natuurlijke zoutgehalte van de kaas springt tegen de zoetheid in.

 2. Voor iets hartiger, gebruik het als basis voor een dip. Meng de groene ui en verse kruiden, zoals peterselie, dille en bieslook, en eet dat met crackers voor een gezonde, eiwitrijke snack tussen de maaltijden door.

 3. Vanwege het hoge eiwit- en vetgehalte van cottage cheese is zelfs een klein deel meer verzadigend dan een optie met veel koolhydraten zoals chips of popcorn, zei MacDonald.

 4. Voor maaltijden raadt ze aan om cottage cheese als een "platform" te gebruiken of aan andere gerechten toe te voegen om de proteïne en romigheid te verhogen. Bijvoorbeeld, op Netflix's "Queer Eye" reboot, gebruikt voedselgoeroe Antoni Porowski het in macaroni en kaas als een gezonde manier om de maaltijd een romigere, dikkere textuur te geven.

 5. Moet yoghurt zijn rug in de gaten houden? Misschien nog niet, maar cottage cheese komt eraan.

 6. CORRECTIE: Een eerdere versie van dit verhaal gaf aan dat het ketogene dieet eiwitrijk was. Het is een gematigd eiwitdieet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407