Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Crock-Pot kooktijd omzetten in oven kooktijd

Overwegingen

 1. Er zijn veel heerlijke recepten beschikbaar - en sommige zijn speciaal ontworpen voor Crock-Pot slowcookers. De vochtige, lage hitte is perfect voor gerechten die een langere kooktijd vereisen. Niet de trotse bezitter van iemand of ben je er gewoon niet enthousiast over? Maak je geen zorgen. In de meeste gevallen kunt u met enkele aanpassingen nog steeds uw favoriete langzaamkookgerechten in de oven maken.

 2. Slowcookers variëren, dus er is geen exacte conversietijd voor recepten voor slowcookers, maar er zijn enkele algemene conversietijden voor slowcookers. De bereidingstijd hangt ook af van het gerecht.

De oventemperatuur equivalent aan een slowcooker

 1. Volgens de Iowa State University is de lage stand op een slowcooker over het algemeen 190 graden Fahrenheit en de hoge stand meestal op 300 graden Fahrenheit. Dit kan natuurlijk variëren met verschillende modellen, maar dit zijn algemene richtlijnen om u te helpen de kooktijd om te zetten van slowcooker naar oven.

Conversie tijden langzaam kooktoestel naar oven

 1. Volgens de officiële Crock-Pot-website is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen de kooktemperatuur van de kachel, de kooktemperatuur van de oven en de Crock-Pot-temperatuur. Een sudderen op het fornuis is meestal rond de 209 graden Fahrenheit. Crock-Pot geeft aan dat hun slowcookers 7 tot 8 uur op laag laten sudderen en 3 tot 4 uur op hoog. Koken in de oven of op het fornuis kost aanzienlijk minder tijd.

 2. Als u geen 8 uur over heeft of als u uw oven of kookplaat niet voor langere tijd aan wilt laten, is het mogelijk om de hoge slowcooker om te bouwen keer te laag om de tijd te verkorten totdat uw eten klaar is. Volgens de Crock-Pot-website zijn de conversietijden van laag naar hoog als volgt:

 3. Volg bij een volledige conversie van slowcooker naar oven deze algemene richtlijnen voor deze veelvoorkomende stukken vlees, volgens de experts van Williams-Sonoma. Ze raden aan om te stoven - met een afgedekte pot om vlees of groenten in een vloeistof te laten sudderen - op 325 graden Fahrenheit. Van een hoge langzaamkookstand tot oven:

 4. Voor andere gerechten dan vlees waarvoor meestal een slowcooker nodig is, gebruik deze algemene richtlijnen om uw voedsel op een standaard oventemperatuur van 350 graden Fahrenheit te koken.

Voordelen van het gebruik van een slowcooker

 1. Verschillende soorten gerechten doen het alleen goed in een slowcooker of oven, en sommige kunnen bij beide soorten gerechten heerlijk smaken. De voordelen van het gebruik van een slowcooker kunnen neerkomen op ruimte en hands-off tijd. Met behulp van een slowcooker kunt u uw ovenruimte vrijmaken voor ander voedsel, zoals desserts of brood. De slowcooker kan koken terwijl u niet thuis bent, terwijl u thuis moet zijn wanneer er een oven in het huis is. De slowcooker kan ook in de zomer van pas komen als je naar die langzaam gekookte smaak verlangt, maar je huis niet met de oven wilt verwarmen.

Voordelen van koken in de oven

 1. Een van de grootste voordelen van het gebruik van de oven, is de tijdwinst voor sommige gerechten. Bovendien is het mogelijk om bij gebruik van een Nederlandse oven vlees op de kookplaat af te schroeien, direct in de oven te plaatsen en af ​​te dekken om het vocht af te sluiten. De meeste slowcookers hebben niet de mogelijkheid om vlees dicht te schroeien, wat helpt de smaak vast te houden.

Nuttige tips voor de conversie van slowcooker naar oven

 1. Er zijn enkele tips die u kunt gebruiken bij het ombouwen van de slow cooker naar oven. Sommige dingen om in gedachten te houden zijn de volgende:

Wanneer moet u weten of uw gerecht gaar is

 1. Het is niet voldoende om naar een gerecht, vooral vlees, te kijken om te zien of het klaar is. Een thermometer is een goede investering voor de veiligheid van u en uw gezin, vooral bij het omrekenen van kooktijden. Volgens de USDA moeten de volgende temperaturen worden bereikt om ervoor te zorgen dat uw gerecht veilig is om te eten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407