Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste financiële bewegingen die u kunt maken in 2018

Informatie nodig

 1. Ben je klaar om 2018 te beginnen met een betere financiële jij? Wilt u uw bestedingsmethoden opzij zetten en uzelf voor eens en voor altijd informeren over geldzaken?

 2. We hebben een aantal financiële adviseurs, accountants en bankiers verzameld - en hun advies bestrooid met wat gezond verstand en een vleugje online expertise - om u deze zes manieren te bieden om uw financiën te verbeteren . Sommige resulteren in onmiddellijke besparingen, terwijl andere dingen zijn die u nu kunt doen om in de toekomst voordelen te behalen. Alles kan cruciaal zijn voor uw algehele financiële plan.

1. Wees bang voor de aandelenmarkt.

 1. De effectenmakelaar die je ouders jarenlang hebben gebruikt, kan een geweldige kerel zijn, en misschien zelfs een familievriend die op je bruiloft danste. Maar is hij noodzakelijkerwijs de juiste makelaar voor u? Leren hoe je je geld moet beleggen is een belangrijke vaardigheid, en je angst kan simpelweg gebaseerd zijn op het idee dat je niet weet hoe iets van dit beleggen werkt. De gedachte om gewoon een deel van je zuurverdiende geld te overhandigen zonder de garantie dat het groeit, is begrijpelijk angstaanjagend.

 2. De manier om dit te omzeilen is onderwijs. Een makelaar is de intermediair tussen u en de beleggingswereld. U betaalt een vergoeding voor het advies van de makelaar en toegang tot zijn kennis en aanbevelingen.

 3. Maar je moet jezelf nog steeds onderwijzen. En waarom ja, daar zijn apps voor. Zoals NerdWallet opmerkt: "Als u een beginnende belegger bent, kan de juiste effectenrekening zoveel meer zijn dan alleen een platform voor het plaatsen van transacties. Het kan u helpen bij het bouwen van een solide basis voor beleggen - functionerend als leraar, adviseur en beleggingsanalist - en dienen als co-piloot voor een levenslange portefeuille naarmate uw vaardigheden en strategie volwassen worden. "

 4. NerdWallet beoordeelde de beste online brokers voor beginnende beleggers en gaf de hoogste score aan Merrill Edge. Een uitloper van Merrill Lynch, Merrill Edge vereist geen minimale investering, kost $ 6,95 per transactie en biedt contante promoties. Gebruikers houden van de klantenservice en scholing die ze ontvangen, en merkten het "robuuste" karakter van het onderzoek van het bedrijf op.

2. Als je een clunker bestuurt, verzeker je er dan niet van als een Tesla. En als je getrouwd bent, verzeker je auto dan niet als iemand die single is.

 1. Autoverzekeringen in sommige staten - ja, Californië, we kijken naar u - is een rekening die uw hypotheek kan evenaren.

 2. Als u in een oudere auto rijdt, kunt u betalen voor dekking voor fysieke schade (gewoonlijk een botsingsverzekering genoemd) terwijl u dat niet hoeft te doen. Stel bijvoorbeeld dat de huidige waarde van uw auto $ 1.000 is, hetzelfde als uw huidige eigen risico. Als uw auto wordt gestolen, vergoedt de verzekeringsmaatschappij u de waarde van de auto, minus uw eigen risico - met andere woorden, niets. Bij een ongeval bent u verantwoordelijk voor alle reparaties tot $ 1.000, en de verzekeringsmaatschappij vergoedt u voor eventuele reparaties van meer dan $ 1.000, tot de waarde van de auto - nogmaals, niets. Door uw dekking voor fysieke schade te laten vallen, kunt u wat geld besparen op premies, adviseert het 360 Financial Literacy Program van het American Institute of CPA. Voer de cijfers zelf uit of vraag hulp aan een agent. Vergeet niet dat u nog steeds wettelijk aansprakelijk bent voor eventuele schade die u veroorzaakt.

 3. Hoewel niemand trouwt alleen maar om hun autoverzekeringspercentages te verlagen, maakt het knopen van de knoop u en uw echtgenoot minder risicovolle chauffeurs dan alleenstaanden in de ogen van uw verzekeringsmaatschappij. Uw verzekeraar verlaagt uw premies, maar eerst moet u dit aan hen melden, meldt het programma.

 4. Wanneer u 25 jaar wordt, bereikt u ook een mijlpaal in de ogen van de meeste autoverzekeraars en stapt u in een nieuwe, iets lagere risicocategorie. Als al het andere gelijk is, betekent dat een lager tarief. Als u geen verschil merkt, belt u uw agent en vraagt ​​u wat er aan de hand is.

3. Maak gebruik van Health Savings Accounts.

 1. Door u in te schrijven voor een fiscaal voordelige gezondheidsspaarrekening, via een werkgever of rechtstreeks, kunt u een cruciale rol spelen bij het beheren van uw zorgkosten, zowel vandaag als in de toekomst, zei Cyndi Hutchins, directeur financiële gerontologie bij Merrill Lynch.

 2. Een HSA is een medische spaarrekening die beschikbaar is voor belastingbetalers in de Verenigde Staten die zijn ingeschreven in een goed aftrekbaar gezondheidsplan. Het geld dat u aan een dergelijke account bijdraagt, wordt niet belast. En naast fiscaal aftrekbare bijdragen en opnames, biedt een HSA de mogelijkheid om te investeren, en het potentieel om financiële bijdragen belastingvrij te laten groeien in de tijd. In tegenstelling tot andere "gebruik het of verlies het" -voertuigen, zijn HSA's draagbaar en controleerbaar - wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt om gekwalificeerde medische kosten en zorgkosten te financieren, niet alleen vandaag, maar bij pensionering.

4. U zult waarschijnlijk een verzorger zijn, dus bereid u nu voor.

 1. Verzorging is de levensfase die plaatsvindt wanneer ouders of een echtgenoot arbeidsongeschikt worden, en het wordt steeds meer erkend als iets dat iedereen financieel zou moeten plannen.

 2. "Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor het werktraject van de zorgverlener, de pensioenregeling en het nestei", zei ze.

 3. Met zorgzame staren die je vanaf de weg aanstaren, is er geen betere tijd dan het heden om een ​​geavanceerde financiële planning te maken. Praat eerst open met naaste familie voordat er zorgbehoeften ontstaan. Waar zouden ze willen wonen? Wie willen ze omgaan met verschillende aspecten van zorg? Wat zijn hun medische voorkeuren en verlangens? Hoe zullen zij de zorgkosten en zorgbehoeften betalen? Wees niet bang om professionele begeleiding te zoeken: als het om zorgverlening gaat, weet je niet eens wat je niet weet.

5. Onderneem actie, hoe klein ook, in de richting van een financieel plan.

 1. Blijven geldzorgen u 's nachts wakker? Leef je van salaris naar salaris en kan het gewoon niet lukken om vooruit te komen? Droom je ervan om ooit een huis te bezitten, maar weet je niet hoe je kunt sparen voor de aanbetaling?

 2. "Hoop is geen plan", zei Paul Kelash, vice-president van consumenteninzichten voor Allianz Life. Hij adviseert om te leven "volgens de A's - het tegengif voor angst is actie."

 3. Kelash zei dat mensen te vaak verlamd raken door financiële zorgen en moeite hebben zelfs te erkennen dat hun eigen slechte financiële gewoonten die overweldigende angst zouden kunnen veroorzaken.

 4. Hij zei dat Gen Xers het meest lijkt te lijden omdat hun schuldniveau blijft stijgen en ze de effecten op de lange termijn negeren. Volgens de studie van Allianz Life's Generations Ahead is de totale niet-hypotheekschuld (zoals creditcards en studieleningen) sinds 2014 met 15 procent gestegen voor Gen Xers, maar vergeleken met drie jaar geleden geloven aanzienlijk meer leden van deze groep dat "alles zal werken "als het gaat om pensioen.

 5. Dat zal het niet, zei Kelash, tenzij je actie onderneemt.

 6. "Laat de bal maar rollen", zei hij. "Begin met het maken van en vasthouden aan een budget, het verminderen van schulden, met name schulden met een hoge rente, en het opstarten van een noodfonds. Het opstellen van een financieel plan zou een belangrijk doel moeten zijn in 2018."

6. Begrijp de archiveringsstrategieën van de sociale zekerheid.

 1. William Meyer, oprichter en directeur van Social Security Solutions in Kansas, getuigde vorig jaar voor de Amerikaanse senaat dat strategie van belang is als het gaat om het claimen van socialezekerheidsuitkeringen. Sommige mensen beginnen op 62-jarige leeftijd vroeg met het verzamelen van uitkeringen; anderen stellen de inning uit tot ze 70 worden, op welk moment de maandelijkse betalingen met 8 procent per jaar zijn gegroeid.

 2. "Het is de moeite waard om gedetailleerd onderzoek uit te voeren om al uw opties te verkennen, of een expert in te huren zodat u niet veel geld op tafel laat liggen," zei hij.

 3. Algemene vuistregel: hoe langer je wacht, hoe meer je krijgt. Maar hoe langer je wacht, hoe minder jaren je leeft om voordelen te verzamelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407