Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste kazen voor koolhydraatarme diëten

Tips voor succes

 1. De dagelijkse limiet voor koolhydraten op een koolhydraatarm dieet kan variëren van 20 gram tot 90 gram, afhankelijk van het dieetplan en de fase van het dieet dat een persoon volgt. Deze hoeveelheden zijn lager dan het minimum van 135 gram per dag aanbevolen door de National Institutes of Health en veel lager dan de typische Amerikaanse dagelijkse koolhydraatconsumptie. Hoewel deze inname met weinig koolhydraten het voedsel beperkt dat je kunt eten, zijn de meeste soorten kaas toegestaan ​​op koolhydraatarme diëten. Die met minder vet en natrium zijn echter uw gezondste opties.

Kazen met de laagste koolhydraten

 1. Hoewel alle soorten kaas relatief weinig koolhydraten bevatten, bevatten sommige minder dan andere. Bijvoorbeeld, een ons geitenkaas, brie, camembert, gruyere of edam levert 0,5 gram koolhydraten of minder. Andere kazen met minder dan 1 gram koolhydraten per portie van 1 ons omvatten Tilsit, Roquefort, Gouda, blauw, karwij, mozzarella, Parmezaanse kaas en Zwitsers.

High-Carb-kaas te vermijden

 1. Gjetost-kaas, die 12 gram koolhydraten per ounce heeft, is moeilijker te passen in een koolhydraatarm dieet, net als halfvolle ricotta-kaas, omdat elke portie van 1/2 kopje meer dan 6 gram koolhydraten. Kwark bevat ook relatief veel koolhydraten, met meer dan 5 gram per portie van 1/2 kop van het vetarme ras gemaakt met 2 procent melk.

Gezondste kazen voor koolhydraatarme diëten

 1. Veel kazen bevatten veel natrium of vet. In feite is kaas een van de top 10 bijdragers aan natrium in het Amerikaanse dieet, dus als je te veel eet, zal het moeilijk zijn om binnen de aanbevolen limiet te blijven voor gezonde volwassenen van 2.300 milligram per dag. Voor een goede gezondheid en gewichtsverlies is het het beste om je verzadigde vetconsumptie te beperken tot niet meer dan 10 procent van je calorieën en je totale vetinname tot niet meer dan 35 procent van je dagelijkse calorieën.

 2. Kies kazen die van nature minder vet of natrium bevatten als u niet van kaas met verlaagd vetgehalte of natriumarm houdt. Zachte geitenkaas is een van de laagste kazen in zowel vet als natrium, met een ons die slechts 5 gram vet en 130 milligram natrium levert. Camembert, volle melkmozzarella, Parmezaanse kaas en Tilsit bevatten ongeveer 7 gram vet per ons, waardoor ze tot de vetarme kaas met weinig koolhydraten behoren. Lagere natriumopties omvatten brie, met 178 milligram natrium per ounce, en karwijkaas, met 196 milligram per ounce.

Potentiële voordelen voor gewichtsverlies van kaas

 1. Omdat veel mensen die een koolhydraatarm dieet volgen dit doen in de hoop af te vallen, is het een goed idee om de mogelijke effecten van kaas op gewichtsverlies te overwegen. Studieresultaten zijn gemengd over dit onderwerp. Zuivelproducten worden soms aangeprezen als zijnde gunstig voor gewichtsverlies. Uit een studie die in juli 2005 in Obesity Research is gepubliceerd, is bijvoorbeeld gebleken dat het verhogen van de zuivelconsumptie kan helpen het vet- en gewichtsverlies te verhogen. [! 6221 => 1140 = 5!

Overwegingen voor porties

 1. Te veel kaas eten kan betekenen dat u te veel vet en te veel calorieën binnenkrijgt, wat eventuele voordelen voor gewichtsverlies beperkt. De aanbevolen zuivelinname die is ingesteld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw is het equivalent van 3 kopjes zuivel per dag. Twee gram bewerkte kaas, 1/3 kopje geraspte kaas, 1/2 kopje ricottakaas, 2 kopjes cottage cheese of 1,5 ons harde kaas zoals Parmezaanse kaas, Zwitserse kaas, mozzarella of cheddar is gelijk aan een portie zuivel van 1 kop .Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407