Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste manier om gepaneerde kipdrumsticks te koken

Voordelen

 1. Gepaneerde kipdrumsticks zijn snel en gemakkelijk thuis te maken en hebben een verleidelijke knapperige schil en hartige buitenste korst. Maak gepaneerde drumsticks die relatief gezond zijn met de juiste kookmethode. Een vetarme kookmethode - een methode die minimale hoeveelheden toegevoegd vet gebruikt - kan je nog steeds die knapperige buitenlaag geven waar je dol op bent, maar met minder vet. Voeg kruiden toe aan je paneermeel en marineer je kip voor het koken met een droge wrijven of in gekruide karnemelk. [! 79788 => 1130 = 2!

 1. Gepaneerde drumsticks kunnen net zo knapperig worden als gefrituurde - zonder de toegevoegde rotzooi, vet, vet en calorieën. De sleutel is om ze te bakken in een super hete oven, ongeveer 425 graden Fahrenheit, volgens de "Joy of Cooking." Verwarm de oven voor en druppel vervolgens slechts een dunne glans van bakolie op uw bakplaat om te voorkomen dat de kip blijft kleven. Plaats de drumsticks op de lade en de lade in het midden van de voorverwarmde oven, voor het beste resultaat.

Probeer Pan-Frituren

 1. Pan-frituren gepaneerde drumsticks gebruiken minder vet dan frituren, maar meer vet dan bakken. Pan-frituren is over het algemeen gemakkelijker uit te voeren voor thuiskoks, vooral als u geen thuisfriteuse hebt. Gebruik een pan met zware bodem waarvan de zijkanten minimaal 2 inch omhoog komen. Net als bij het frituren, laat je de kip uitlekken nadat deze is gekookt om overtollig vet te absorberen, en maak je pan niet te vol. Te veel stukjes kip tegelijk verlagen de kooktemperatuur van de olie aanzienlijk, waardoor uw kip meer olie opneemt dan nodig, omdat het langer duurt voordat de stukjes gaar zijn.

Vermijd frituren

 1. Terwijl frituren gepaneerde drumsticks de sappen behouden en een knapperige buitenlaag produceren, is het een vetrijke kookmethode. Het kan ook moeilijk zijn voor thuiskoks om het uit te voeren, omdat het tijdrovend en rommelig is. Als u kip moet frituren, maak de friteuse dan niet te vol en gebruik olie tussen de 325 en 375 F. Een juiste frituurtechniek helpt voorkomen dat drumsticks en paneermeel meer olie opnemen dan nodig is.

Versterk het aroma met minder vet

 1. Om gepaneerde drumsticks gezond te houden, gebruikt u skinless drumsticks in plaats van skin-on drumsticks. Of kies drumsticks die alleen vlees bevatten, waarbij het bot en de schil zijn verwijderd, voor sneller koken. Een drumstick met vel bevat 5 calorieën meer per drumstick dan een zonder; een drumstick met huid heeft 214 calorieën, terwijl een zonder 209 calorieën heeft. Voeg voor de smaak gedroogde of verse specerijen en kruiden, zoals paprika, tijm, oregano en peper, toe aan het paneermengsel.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407