Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste manieren om een ​​steak met 7 botten te bereiden

Stap 6

 1. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw eten Amerikanen gemiddeld ongeveer 56 pond rundvlees per jaar. Qua voorbereiding zijn er vier primaire stukken rundvlees, die elk de beste kookmethode aangeven: kop, lendenen, rib en rond. Een biefstuk met 7 botten is een andere naam voor een in het midden gesneden braadstuk of stoofvlees, dat wordt genomen uit de klauwplaat of het schoudergedeelte van de koe. Hoewel dit een goed gespierd gebied is, is er ook veel kraakbeen. Net als andere schouderbesnoeiingen, is een biefstuk met 7 botten het best gekookt met vochtige hitte om zacht, smaakvol vlees te produceren.

Beschrijving

 1. Chuck 7-bone steak is zo genoemd omdat de snit een bot heeft met de vorm van het nummer zeven. Deze snee is meestal dunner dan andere schouderpartjes, wat betekent dat het minder stoofvloeistof nodig heeft en minder tijd kost om te koken. Vochtige hitte is de beste manier om biefstuk met 7 botten te bereiden, omdat de snee een aanzienlijke hoeveelheid bindweefsel bevat, wat het vlees taai kan maken als het op droge hitte wordt gekookt. [! 32908 => 1130 = 3!

 1. U kunt een biefstuk met 7 botten op vochtige hitte bereiden door het vlees in vloeistof op het fornuis in een Nederlandse oven of een grote pan met zware bodem te stoven. Het vlees moet niet volledig bedekt zijn met vloeistof, maar er moet voldoende vloeistof in de pot zijn om stoom te genereren en om het vlees periodiek te bedruipen. Het vlees en de smeervloeistof worden eerst aan de kook gebracht en vervolgens wordt het vuur verlaagd en wordt de pan afgedekt. Afhankelijk van de grootte van de biefstuk, wordt het vlees gekookt op sudderen gedurende 40 tot 60 minuten, of totdat het een interne temperatuur van 160 graden F. bereikt

Methode Slowcooker

 1. Het is handig om een ​​slowcooker of crockpot te gebruiken om een ​​biefstuk met 7 botten te bereiden, aangezien het apparaat al het werk voor u doet. Zoals de naam al aangeeft, wordt het eten langzaam gekookt op een lage temperatuur. Om een ​​7-biefstuk in een slowcooker te koken, zet je de kookstand op laag en laat het vlees zes uur koken, of totdat het 160 graden F registreert met een vleesthermometer.

Opties

 1. Specerijen kunnen naar smaak worden gevarieerd. Wat betreft smeervloeistof kunt u gewoon water of groentebouillon, wijn of bier gebruiken. Je kunt ook gesneden groenten bij het vlees gooien, zoals aardappelen, uien, selderij of wortelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407