Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste ontbijtproducten voor gewichtsverlies

Dress up Your Oatmeal Breakfast

 1. Begin uw dag met een gezond ontbijt om uw gewichtsverliesdoelen gemakkelijker te bereiken. Volgens het National Weight Control Registry, dat gegevens verzamelt van mensen die minimaal 30 lbs zijn kwijtgeraakt. en hield het minstens een jaar uit, 78 procent van de succesvolle lijners eten elke dag ontbijt.

Ouderwets havermout

 1. Ouderwetse havermout en in staal gesneden haver zijn goede ontbijtproducten om u te helpen gewicht te verliezen. Met havermout, hoe groter de vlokken, hoe beter, omdat ze langer duren om te verteren en je langer vol houden. Kies de gewone variëteit om extra suiker en calorieën te voorkomen die je lichaam niet nodig heeft. Havermout is een bron van vezels, die verzadiging bevordert en langer honger voorkomt. Zoet je havermout met yoghurt, ongezoete appelmoes, vers fruit of natuurlijke pindakaas.

Cottage Cheese

 1. Kwark is vanwege het hoge eiwitgehalte een goed voedingsmiddel bij uw ontbijt. Eiwit is de voedingsstof die de meest verzadigende kracht heeft, volgens het 2008-nummer van het "American Journal of Clinical Nutrition", en zal je helpen om je langer vol te voelen. Een portie van 1/2 kopje 1 procent cottage cheese bevat gemiddeld 14 g eiwit. Voeg het toe aan je havermout, meng het met vers fruit of amandelboter of serveer het op je roerei.

Eieren

 1. Veel lijners hebben eieren vermeden vanwege hun hoge cholesterolgehalte. Nu wordt echter erkend dat cholesterol in de voeding niet schadelijk is voor uw cholesterolgehalte in het bloed als u in het algemeen gezond bent. Twee grote eieren bevatten meer dan 12 g eiwit, waardoor je tot de lunch vol blijft. Bereid roerei, een omelet of hardgekookte eieren voor het ontbijt om je te helpen afvallen.

Vers fruit

 1. Vers fruit kan u helpen uw zoetekauw te bevredigen, terwijl u zich aan uw eetplan houdt en gewicht verliest. Kies vers fruit boven vruchtensappen vanwege hun hogere vezelgehalte, waardoor je langer verzadigd blijft. Je krijgt ook andere voedingsstoffen, waaronder vitamine C. Beperk je portie fruit tot ongeveer 100 calorieën, of je nu kiest voor 1/2 een grote banaan, een kleine peer of 2 kopjes aardbeien.

Kaas

 1. Kaas is een bron van verzadigende eiwitten die u bij uw ontbijt kunt opnemen. U kunt 1 tot 2 oz hebben. magere kaas voor slechts 75 tot 150 calorieën en 7 tot 14 g eiwit. Voeg het toe aan je roerei of neem kaasblokjes met druiven. Je krijgt ook andere voordelen van kaas, waaronder calcium en vitamine B12.

Noten

 1. Voeg noten aan uw ontbijt toe om gewicht te verliezen - ze zitten boordevol vezels om u een vol gevoel te geven. Houd de portiegrootte niet meer dan 1 oz. van noten of 2 el. van notenboter. Hun eiwitten en vezels kunnen je urenlang tevreden stellen. Voeg noten of notenboter toe aan je havermout, yoghurt, kwark en fruitsalade, of laat ze alleen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407