Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De beste vezelstaven

Muesli draagt ​​voedingsstoffen bij

 1. Natuurvoedingsrepen zijn bedoeld als aanvulling op een anders gezond dieet, of het nu als snack is, als maaltijdvervanger of om u te helpen tijdens uw trainingen. Ontbijtrepen en ontbijtrepen worden vaak verkocht als vezelrijk tussendoortje. Het probleem is dat niet alle vezelstaven gelijk zijn gemaakt.

Voordelen van glasvezel en waar u op moet letten

 1. Voedingsvezels zijn te vinden in voedingsmiddelen zoals volle granen, bonen, fruit en groenten. Het is gunstig voor de spijsvertering, en een vezelrijk dieet is gekoppeld aan een lager risico op hartaandoeningen, volgens de Harvard School of Public Health. Zoek naar een uitgebalanceerde reep met weinig suiker en natrium. Sommige vezelstaven bevatten aanvullende vormen van vezels zoals psyllium. Kies een reep die een voedingsbron van vezels bevat, beveelt Consumer Reports aan. Zemelen zijn bijvoorbeeld vezelrijk en veel vezelrijke repen bevatten zemelen, volgens een artikel in de juli-editie van Today's Dietitian.

Kellogg's Fiber Plus

 1. Consumentenrapporten geteste en beoordeelde vezelstaven op basis van voedingsstoffenprofiel en smaak. Kellogg's Fiber Plus Antioxidants Chocolate Chip Bar stond bovenaan de lijst. Het bevat 9 gram vezels en slechts 120 calorieën. Bovendien is het suikerarm bij 7 gram, bevat het weinig natrium en bevat het 3 gram vet. De primaire vezelbron voor de reep is havermout. Bonus: het bevat echte cacao en chocoladeschilfers.

Fibre One

 1. Fibre One Chewy Bars Haver Chocoladereep is een andere reep die de best beoordeelde lijst van Consumer Report heeft gemaakt. Het is gemaakt van volkoren haver en bevat echte halfzoete chocoladeschilfers. Het suikergehalte is laag op 10 gram, en het is ook laag in natrium. Je loopt de calorieënbank niet leeg omdat het totale aantal calorieën op 140 komt. Bovendien bevatten de Fiber One Chewy Bars ongeveer 4 gram vet. Bonus: het bevat geen kunstmatige smaakstoffen.

Gnu Foods

 1. De Gnu Foods Flavour Fibre Bars Cinnamon Raisin is een andere best beoordeelde optie, volgens consumentenrapporten. Het bevat 12 gram vezels gemaakt van een mix van vezelrijke volkoren granen bestaande uit tarwezemelen, biologische volkoren, hele havermout, gierst en vlas, onder anderen. Het bevat 130 calorieën, samen met 3 gram vet. Bovendien bevat het weinig suiker en natrium. Bonus: het is 100 procent natuurlijk en koosjer.

Andere opties

 1. Gebruik de voedingsetiketten om een ​​reep te vinden die aan uw behoeften voldoet. Verschillende merken bieden voedzame opties - de "beste" reep is er een met een goed afgerond voedingsprofiel dat u heerlijk vindt. Garden of Life heeft een assortiment biologische, vegetarische repen gemaakt van hele voedingsmiddelen en zit boordevol fruit, groenten, noten en spruitjes en bevat maximaal 6 gram vezels. Renew Life biedt een assortiment organische, glutenvrije repen boordevol 14 gram vezels. NuGo en Luna zijn andere hoogwaardige merken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407