Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De effecten van 1 uur van het eten van een reep chocoladeschilfers

Maak je eigen keto-reis

 1. Clif-repen zitten boordevol calorieën en meerdere soorten licht verteerbare koolhydraten. Dit is geweldig als je op het punt staat om te gaan hardlopen of een lange wandeling maakt en niet zo geweldig als je er een voor de tv aan het uitsnijden bent. Oorspronkelijk gemaakt voor atleten en actieve mensen, ze zijn nu een gewone middagsnack voor sedentaire mensen, voor wie er geen voordelen en enkele nadelen zijn.

Na 10 minuten

 1. Let op als het eerste ingrediënt in een ogenschijnlijk gezonde mueslireep suiker is. Op het moment dat je een Clif reep begint te eten, begint je lichaam de suiker af te breken - alle 5 1/2 theelepels ervan. De American Heart Association beveelt aan om niet meer dan 6 theelepels toegevoegde suiker per dag te eten voor vrouwen en 9 theelepels per dag voor mannen, dus deze Clif reep bereikt bijna het dagelijkse maximum (suiker wordt vijf keer vermeld op het voedingsetiket, in verschillende vormen) . Probeer in plaats daarvan een zak met gemengde noten, die vergelijkbare hoeveelheden calorieën en eiwitten bevat, maar suikervrij is. Of probeer wat groenten met een eetlepel of 2 hummus voor een optie met minder calorieën.

Na 20 minuten

 1. Zoals alle voedingsmiddelen die suiker bevatten, beginnen uw bloedsuikerspiegels te stijgen zodra ze zijn ingenomen. Ter compensatie geeft uw alvleesklier insuline af, een hormoon dat helpt de bloedsuikerspiegel te beheersen. Na verloop van tijd kunnen chronisch verhoogde niveaus van bloedsuikers en dus verhoogde niveaus van insuline bijdragende factoren worden voor type 2 diabetes.

Na 40 minuten

 1. Dankzij de havervezel, appelvezel, gemalen lijnzaad, inuline en psyllium bevatten Clif-repen niet minder dan 5 gram oplosbare en onoplosbare vezels. Zodra de oplosbare vezel in uw maag terechtkomt, zwelt deze op, waardoor u zich vol en tevreden voelt. Onoplosbare vezels vinden dan hun weg naar uw dikke darm, voegen bulk toe en passeren het spijsverteringsstelsel in de buurt van zijn oorspronkelijke vorm.

Na 50 minuten

 1. In tegenstelling tot de meeste snacks bevatten Clif-repen een gezonde portie eiwitten, met 10 gram per portie. Na het eten breekt het lichaam eiwitten af ​​in bruikbare delen, individuele aminozuren. Eenmaal afgebroken, worden de aminozuren gebruikt voor verschillende eiwit-specifieke taken, of omgezet in glucose om te worden gebruikt als energie of opgeslagen als vet.

Na 60 minuten

 1. Hoewel Clif Bars op de markt worden gebracht als energierepen, is technisch voedsel dat calorieën bevat "energie" -voeding. Deze chocoladereep bevat 240 calorieën, wat ongeveer 12 procent is van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Ontworpen voor atleten als een snack voor of na de training, ze zullen je geen enkel voordeel geven bij je gewichtsverlies of uithoudingsvermogen.

The Takeaway

 1. Clif-repen zijn ontworpen voor mensen die snel energie nodig hebben voor, tijdens of na een training. Ze bevatten veel calorieën en bevatten ook 44 gram koolhydraten om je spieren te voeden of je glycogeenvoorraad aan te vullen. Een Clif Bar pakken voor een lange wandeling is een geweldig idee, maar als je dit eet terwijl je op de bank zit, ben je beter af met een voedzamere snack. Iets met minimaal toegevoegde suiker dat rijk is aan vezels en onverwerkte koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten, zal je energieniveau een boost geven en net zoveel voedsel leveren als een Clif reep.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407