Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De effecten van het eten van papaverzaaddressing

Tips voor het gebruik van rijstazijn

 1. Papaverzaadslasaus vormt twee grote zorgen voor de consument. Ten eerste bevat het vetten en suikers. Afhankelijk van uw gezondheidsproblemen, moet u mogelijk uw consumptie hiervan nauwlettend volgen. Ten tweede bevatten de papaverzaden die worden gebruikt bij de bereiding en smaakstof van opiaten, opiaten, chemicaliën waarvan bepaalde medicijnen zijn afgeleid. [! 36490 => 1130 = 2!

 1. Papaverzaaddressing bevat verzadigde vetzuren - 2 gram per portie van 2 eetlepels. De American Heart Association waarschuwt dat consumptie van verzadigde vetten je cholesterolgehalte in het bloed verhoogt. Te hoge niveaus verhogen verhoogt uw risico op hartaandoeningen en beroertes. De AHA beveelt aan dat niet meer dan 7 procent van uw dagelijkse calorie-inname afkomstig is van verzadigde vetten. Papaverzaaddressing bevat ook 308 milligram natrium - ongeveer een vijfde van uw aanbevolen dagelijkse limiet - en 8 gram suiker, wat bijdraagt ​​aan gewichtstoename.

Voordelen

 1. Ondanks de nadelen heeft dressing met maanzaad een aantal positieve effecten op uw lichaam. Het biedt een aanzienlijke hoeveelheid vitamine K, een voedingsstof die uw lichaam nodig heeft om bloedstolsels te vormen en gezond botweefsel te behouden. De dressing biedt ook onverzadigd vet, met 8,4 gram per portie. Deze gezonde vetten verbeteren uw cholesterolgehalte in het bloed en beschermen tegen hartziekten. Ze dienen ook als rijke energiebronnen om uw actieve levensstijl te voeden.

Opium-intoxicatie

 1. De papaverzaden die bij de voedselproductie worden gebruikt, zijn afkomstig van dezelfde plant waarvan opiaatgeneesmiddelen zoals codeïne, morfine en heroïne zijn afgeleid: Papaver somniferum. Wanneer u papaverzaaddressing consumeert, verbruikt u een kleine hoeveelheid opiaten. De enkele eetlepel maanzaad daarin is niet genoeg om bedwelming te veroorzaken.

Drugstests

 1. De 1/14 eetlepel maanzaad in uw enkele portie dressing kan echter voldoende zijn om een ​​medicijntest te laten zien als u binnen de komende twee tot vijf dagen een urineonderzoek ondergaat. Barbara Mikkelson noemt vier gevallen waarin mensen banen of banen verloren als gevolg van maanzaad in hun voedsel dat van invloed was op hun drugsscreening. Mikkelson meldt dat sommige bureaus nu een hoger niveau van opiaten nodig hebben om vals positieven met maanzaad te elimineren. Desalniettemin is uw veiligste gok om zich te onthouden van maanzaad in uw voedsel gedurende ten minste twee dagen vóór een geplande drugstest - of zich volledig te onthouden als uw werkgever u aan willekeurige screening van geneesmiddelen onderwerpt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407