Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De effecten van overeten Noten

Aanvullende voordelen

 1. Noten leveren gezonde vetten om een ​​hoog cholesterolgehalte en hartaandoeningen te bestrijden. De Harvard Medical School zegt dat het meerdere keren per week eten van noten je risico op hartaandoeningen kan verlagen. Walnoten, macadamia noten, amandelen en pinda's zijn allemaal gezonde keuzes. Maar je kunt te veel van het goede genieten. Te veel noten eten kan ook nadelige gevolgen hebben.

Gewichtstoename

 1. Noten bevatten veel vet. Hoewel het grootste deel van het vet onverzadigd is en gunstig is bij het verlagen van cholesterol, betekent hoog vet veel calorieën. De Harvard Medical School beveelt aan dat als u noten aan uw dieet toevoegt, u elders een vergelijkbare hoeveelheid calorieën aftrekt. Als je dat niet doet, kan deze gezonde snack je helpen de kilo's te pakken. [! 35357 => 1130 = 3!

 1. Noten worden vaak gezouten geserveerd. Dit verbetert de smaak, maar voegt ook zout toe aan uw dieet. Te veel zout kan bijdragen aan hoge bloeddruk. Kies ongezouten variëteiten, of probeer specerijen en kruiden zoals Italiaanse kruiden of chilipoeder toe te voegen voor een smakelijke snack met weinig zout.

Maag-darmproblemen

 1. Noten zijn vezelrijk voedsel, een andere kwaliteit die ze gezond maakt. Je hebt vezels nodig om de spijsvertering te bevorderen. Maar als je niet gewend bent om veel vezels te eten, kan het consumeren van grote hoeveelheden leiden tot een opgeblazen gevoel, gas en diarree. Als je op een avond te veel noten voor de televisie eet, kun je de volgende dag in ellende raken. De National Institutes of Health meldt dat volwassenen tussen de 20 en 35 gram vezels per dag moeten consumeren. Volgens Dr. Bill Sears bevat een handvol amandelen 4 gram vezels, de meeste van alle soorten noten.

Hoeveel is teveel?

 1. Volgens Alice Henneman, een diëtiste verbonden aan de University of Nebraska Cooperative Extension, is één portie noten ongeveer een derde van een kopje. Omdat het gemakkelijk is om noten uit een pot of zak te eten, verdeel je pot met noten in afzonderlijke porties in kleine plastic zakjes of potten. Geniet van één pak noten tegelijk en vecht tegen de verleiding om meer te eten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407