Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De gezondheidsvoordelen van het gebruik van een bokszak Bokszak

Bouwvaardigheden

 1. Alle snelheidstassen zijn bokszakken, maar niet alle bokszakken zijn snelheidstassen. In boksgebruik is bokszak de generieke term die op al dergelijke gereedschappen wordt toegepast, maar de meeste "burgers" betekenen een standaard zware tas. Zowel zware als speed bags kunnen gezondheidsvoordelen opleveren als ze correct worden gebruikt als onderdeel van een systematisch regime.

Zware tas

 1. Wanneer u een zware bokszak raakt, ontmoet het gewicht van de zak uw aanval met weerstand. Dit dwingt je spieren om harder te werken. Als reactie worden die spieren sterker. Dit zal niet de omvangrijke kracht van een gewichtheffer zijn, maar kan de magere, krachtige spier van een zwemmer worden. Dergelijke spieren verbeteren het slagvermogen, maar kunnen ook uw evenwicht, coördinatie en uithoudingsvermogen opbouwen. Het werken met de zware tas is ook cardio-conditionerend, vooral als je de tas gedurende twee of drie minuten achter elkaar werkt.

Snelheidstas

 1. Waar een zware tas kracht ontwikkelt, ontwikkelt een speedbag vaardigheid. Een speedbag slaan in een werkbaar ritme vereist focus, coördinatie en snelheid. Het is ook een indrukwekkende cardiovasculaire training, die uw bloedsomloopgezondheid kan verbeteren en uw risico op hartaandoeningen, hoge bloeddruk en soortgelijke aandoeningen kan verminderen. De verbeterde coördinatie kan u ook helpen in het dagelijks leven.

Beide tassen

 1. Het slaan van een bokszak voelt goed en kan stress verlichten. Stress is volgens dr. Walter Willett in 'Eten, drinken en gezond zijn' een verergerende factor in negen van de 10 belangrijkste doodsoorzaken in Amerika. Verminderde stress kan afkomstig zijn van het ponsen van elke soort tas. Bokszakken, gebruikt als onderdeel van een trainingsschema voor krijgskunst, kunnen ook helpen uw balans en stabiliteit te verbeteren door de techniek van uw stakingen en bewegingen te verbeteren. Beide tassen verbeteren ook de hand-oogcoördinatie. De zware tas zwaait en je moet je bewegingen en stoten aanpassen rond de beweging van de tas. De speedbag heeft hetzelfde effect, alleen met een sterk versnelde snelheid.

Trainingsstructuur

 1. Veel van de potentiële voordelen van het werken met een bokszak komen alleen als u deze regelmatig en systematisch gebruikt. Je kunt niet zomaar een paar minuten op de versnelling spelen. Een veel voorkomende structuur die wordt gebruikt door competitieve krijgskunstenaars is om aan de tas te werken in rondes die vergelijkbaar zijn met die in de competitie. Je kunt de tas twee, drie of vijf minuten per keer aanvallen en tussen de rondes een minuut rusten. Dit houdt je gefocust op de oefening en verhoogt de kans dat je een voordelige training krijgt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407