Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De gezondheidsvoordelen van pijnboompitten

Gunstige micronutriënten

 1. Pijnboompitten maken al lang deel uit van het Amerikaanse dieet; ze waren basisvoedsel in veel Indiaanse culturen. Ze werden al 10.000 jaar geleden gegeten, volgens Michelle Hansen aan de Universiteit van Oregon. Met 191 calorieën per ons, bevatten pijnboompitten een behoorlijk forse calorische stoot. Ze zijn echter nog steeds waardevolle toevoegingen aan uw dieet omdat ze een uitstekende bron van vitamines en mineralen zijn.

Vitaminen E en K

 1. Pijnboompitten bieden royale hoeveelheden van de essentiële vitamines E en K. Beide voedingsstoffen hebben een effect op uw cardiovasculaire systeem - met vitamine K kunt u stolsels vormen om bloeden na een blessure te voorkomen, terwijl vitamine E helpt je rode bloedcellen aan te maken die essentieel zijn voor zuurstoftransport. Elk ons ​​pijnboompitten bevat 2,7 milligram vitamine E, of 18 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname, vastgesteld door het Institute of Medicine. Pijnboompitten bevatten ook 15 microgram vitamine K per ounce - 12 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen en 17 procent voor vrouwen.

Mangaan en zink

 1. Neem pijnboompitten in uw dieet op om te profiteren van de voordelen van hun mangaan- en zinkgehalte. Mangaan helpt de hormoonbalans van uw lichaam en de sterkte van het bindweefsel te behouden, terwijl zink uw immuunsysteem ondersteunt en helpt bij wondgenezing. Elke ons pijnboompitten levert 2,5 milligram mangaan - je hele dagelijkse aanbevolen inname - en bevat ook 16 procent van de aanbevolen dagelijkse zinkinname voor mannen en 23 procent voor vrouwen, zoals bepaald door het Institute of Medicine.

IJzer en magnesium

 1. De ijzer- en magnesiumgehalten van pijnboompitten bieden ook gezondheidsvoordelen. IJzer speelt een belangrijke rol bij het helpen van uw lichaam om zuurstof te transporteren en op te slaan, en het helpt ook uw cellen om bruikbare energie te produceren. Magnesium draagt ​​ook bij aan de energieproductie en maakt een deel uit van je tanden en botten. Het consumeren van een ons pijnboompitten verhoogt uw ijzer- en magnesiuminname met respectievelijk 1,6 en 71 milligram. Voor vrouwen is dit 9 procent van de dagelijkse hoeveelheid ijzer en 22 procent van de dagelijkse magnesiuminname, aanbevolen door het Institute of Medicine. Voor mannen levert elke ons pijnboompitten ook 20 en 17 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van respectievelijk ijzer en magnesium.

Meer pijnboompitten consumeren

 1. Gebruik pijnboompitten om zelfgemaakte pesto te bereiden. Meng eenvoudig de noten met Parmezaanse kaas en verse basilicum in een keukenmachine en meng dan extra vergine olijfolie tot het mengsel de gewenste consistentie heeft bereikt. Rooster lichtjes pijnboompitten om hun smaak te vergroten en voeg een handvol noten toe aan uw favoriete salade, soep of wrap. Je kunt ook pijnboompitten als snack consumeren. Probeer ze te mengen met gezonde kruiden, zoals paprika of cayennepeper, om extra smaak toe te voegen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407