Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De gezondste saladedressings, gerangschikt door voedingsdeskundigen

Ik wed dat je geen idee had hoe Quinoa eruitziet als het groeit

 1. Salades kunnen een geweldige bron van gezonde vetten, vezels, eiwitten en andere voedingsstoffen zijn, maar dingen kunnen snel bergafwaarts gaan met toevoegingen zoals gefrituurd voedsel - croutons en spek, we kijken naar jou - en het allerbelangrijkste verband. Terwijl het doordrenken van je boerenkoolsalade met ranch het misschien nog lekkerder maakt, kies je tegelijkertijd voor de gezondheidsvoordelen.

 2. In de winkel gekochte dressings bevatten vaak veel verzadigd vet, natrium, toegevoegde suiker en calorieën, naast kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. En het komt allemaal neer - terwijl een typische portie 2 eetlepels is, is het niet ongewoon voor mensen om meer te gebruiken.

 3. We praatten met drie voedingsdeskundigen om enig inzicht te krijgen in wat een saladedressing gezond of ongezond maakt, en vroegen hen een aantal van de populairste variëteiten van de natie te rangschikken.

De gezondste saladedressings zijn de eenvoudigste

 1. Jalali somt azijn, oliën en kruiden op die in een typische huiskeuken worden gevonden als vaste kerningrediënten. Haar in de winkel gekochte saladedressing is de groene godindressing van Primal Kitchen. "Het is gemaakt met minimale ingrediënten en maakt gebruik van gezondheidsondersteunende ingrediënten, waaronder avocado-olie, [!plus

Door uw eigen verband te maken, kunt u het vet-, suiker- en natriumgehalte regelen

 1. Ditkoffs favoriete saladedressing is een balsamico-Dijon-dressing die ze in enkele minuten thuis maakt met slechts een handvol ingrediënten: 1/2 kopje extra vierge olijfolie, 1/2 kopje balsamicoazijn en 1 theelepel mosterd Dijon, plus peper en zout naar smaak. "Het is niet alleen eenvoudig om de kwaliteit van ingrediënten en gebruikte EVOO te controleren, maar het is ook zoveel goedkoper om je eigen dressing te maken," zei Ditkoff.

 2. Als een in de winkel gekocht alternatief beveelt ze olijfolie en balsamico dressing van Stonewall Kitchen aan. "Het bevat slechts vier ingrediënten (olijfolie, balsamico-azijn, kruiden en knoflook) en het smaakt geweldig bij bijna elke vorm van salade of als marinade voor kip," zei ze.

Let op de portiegrootte, natriumgehalte, verzadigd vet en toegevoegde suikers

 1. "De meeste Amerikanen consumeren meer dan 3.400 milligram natrium wanneer de aanbeveling van de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen minder dan 2.300 milligram natrium verbruikt," zei Jonathan Valdez, eigenaar van Genki Nutrition en woordvoerder van New York State Academy of Nutrition and Dietetics. Hij voegde eraan toe dat verzadigd vet volgens de American Heart Association niet meer dan 5 tot 6 procent van uw totale calorie-inname zou moeten zijn. Voor een dieet met 2000 calorieën is dit gelijk aan 120 calorieën of 13 gram verzadigd vet.

 2. Valdez houdt van miso of miso-gember dressing. "Miso is een goede bron van B-vitamines, foliumzuur en vitamine K en E," zei hij. "Vanwege zijn gefermenteerde make-up heeft het ook positieve voordelen voor de darm, wat volgens meer onderzoek zou kunnen helpen bij het beheren van ontstekingen en algehele welzijn."

De ranglijst

 1. Hieronder staat een gecompileerde ranglijst op basis van de input van deze voedingsdeskundigen. Specifieke merken werden gekozen ter vergelijking.

 2. Ditkoff wees erop dat wat "gezonder" is, kan variëren, afhankelijk van de voedingsbehoeften van elk individu en de medische geschiedenis in het verleden. "Een persoon met diabetes wil bijvoorbeeld oppassen voor toegevoegde suikers, terwijl iemand met hypertensie het natrium per portie in de gaten wil houden," zei Ditkoff.

 3. Extra vergine olijfolie (California Olive Ranch extra vergine olijfolie)

 4. Blauwe kaas (Bolthouse Farms dikke blauwe kaas)

 5. Balsamic vinaigrette (Newman's Own balsamic vinaigrette)

 6. Italiaans (Wish-Bone house Italiaans)

 7. Thousand Island (Kraft Thousand Island)

 8. Honey Dijon (Ken's Dijon honey mustard)

 9. Frans (Brianna's Zesty French dressing)

 10. Ranch (Hidden Valley ranch)

 11. De voorraad extra vierge olijfolie was de beste keuze voor Ditkoff en Jalali. "De rest [!van de verbanden

 12. Trail van blauwe kaas en balsamico vinaigrette net achter EVOO. Met de toevoeging van yoghurt was de Bolthouse blauwe kaasdressing het laagst in calorieën en vetgehalte (35 calorieën en 2,5 gram vet), en Ken's balsamico vinaigrette scoorde hoog dankzij de herkenbare ingrediëntenlijst en het relatief lage aantal calorieën (90 calorieën) .

 13. Ranch en Franse dressing waren de ongezondste opties van het stel vanwege hun hoge natriumgehalte (respectievelijk 260 milligram en 240 milligram) en vetgehalte (14 gram in de boerderij inclusief 2,5 gram verzadigd vet, en 15 gram in het Frans met 1 gram verzadigd vet).

 14. Wanhoop niet voor de ranchliefhebbers. Valdez zei dat de ranglijst "je niet zou moeten afhouden van het eten van groenten met dressing, vooral als het je zal helpen om te voldoen aan de USDA-aanbeveling van 5-9 porties groenten en fruit." Om de hoeveelheid dressing die je consumeert te helpen minimaliseren, stelde hij voor je salade te eten met dressing aan de zijkant en elke hap te dippen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407