Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voeding van een pond Italiaanse worst

Vitaminen

 1. Hoewel het prima is om Italiaanse worst te eten, is het niet het soort vlees dat je de hele tijd of in grote hoeveelheden moet eten. Gemaakt met varkensvlees en op smaak gebracht met knoflook en venkel of anijs, is Italiaanse worst - zoet of kruidig ​​- rijk aan calorieën, vet en natrium. Als je de voedingswaarde-informatie voor 1 pond Italiaanse worst kent, kun je erachter komen hoe het wel of niet kan werken in je dieetplan.

Hoog in calorieën

 1. Een pond Italiaanse worst bevat 1.463 calorieën. Volwassen vrouwen hebben gemiddeld tussen de 1600 en 2400 calorieën per dag nodig en volwassen mannen hebben 2000 tot 3000 calorieën per dag nodig. Dus 1 pond worst voldoet aan bijna alle of ten minste de helft van uw dagelijkse caloriebehoeften. Zelfs als je een redelijke portie van 3,5 ounce eet, bevat deze nog steeds 323 calorieën. In vergelijking met mager vlees zoals witte vleeskip, dat 173 calorieën bevat in een portie van 3,5 ounce, is Italiaanse worst een caloriearm vlees.

Volledige bron van eiwitten

 1. Een portie van 1 pond gekookte Italiaanse worst bevat 90 gram eiwit. Als dierlijke eiwitbron bevat de Italiaanse worst alle essentiële aminozuren, waardoor het een complete of hoogwaardige eiwitbron is. Het eiwit in de worst wordt gebruikt om de eiwitten in je cellen, organen en weefsels te behouden en te vervangen. Hoewel je misschien niet één pond worst in één keer eet, voldoet het meer dan voldoende aan je dagelijkse eiwitbehoeften. Het wordt aanbevolen dat vrouwen 46 gram eiwit per dag krijgen en dat mannen 56 gram per dag consumeren.

Overmatig veel vet en verzadigd vet

 1. Een pond Italiaanse worst bevat ook zeer veel vet en verzadigd vet, met 116 gram totaal vet en 41 gram verzadigd vet. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw zegt dat een dieet met 20 tot 35 procent calorieën uit totaal vet en minder dan 10 procent uit verzadigd vet geassocieerd is met een lager risico op hart- en vaatziekten. Als u een dieet van 2000 calorieën eet, moet u uw totale vetinname beperken tot minder dan 78 gram en verzadigde vetinname tot minder dan 22 gram.

Te veel natrium

 1. Italiaanse worst is een natriumarm voedsel, met 4.176 milligram in een portie van 1 pond, of 922 milligram in een portie van 3,5 ounce. De 2010 Dieetrichtlijnen voor Amerikanen beveelt aan om de inname van natrium te beperken tot minder dan 2.300 milligram per dag. Als u te veel natrium in uw dieet krijgt, verhoogt u het risico op het ontwikkelen van hoge bloeddruk, wat op zijn beurt uw risico op hartaandoeningen verhoogt. [! 3966 => 1130 = 6!

Vitaminen en mineralen

 1. Italiaanse worst bevat veel vet en natrium, maar levert wel een aantal essentiële vitamines en mineralen. Een portie van 1 pond bevat 6,7 milligram ijzer, 5,9 microgram vitamine B-12 en 10,8 milligram zink. IJzer helpt uw ​​lichaam hemoglobine aan te maken en zuurstof te vervoeren. Zink helpt je lichaam om ziekten en infecties te bestrijden en is nodig om je lichaam te helpen genezen, terwijl vitamine B12 nodig is voor de productie van rode bloedcellen en helpt je centrale zenuwstelsel te behouden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407