Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voeding van pindakaas en honing

Voorbij pindakaas

 1. Pindakaas en honing zorgen voor gezond eten, alleen of in combinatie. Als je zin hebt in een snack of een uniek dessert, probeer deze voedingsmiddelen dan voor smaak en voeding. Pindakaas en honing bevatten veel voedingsstoffen om ze nuttig te maken voor ontbijt, lunch of wanneer dan ook.

Gezonde inhoud

 1. Pindakaas en honing bevatten weinig verzadigde vetten en bevatten meestal geen transvetten. Controleer voedseletiketten om te controleren of producten geen transvetten bevatten. Pindakaas bevat enkelvoudig onverzadigd vet, het gezonde vet, wijst HealthCastle.com. Enkelvoudig onverzadigd vet helpt het totale cholesterolgehalte te verlagen en kan hartaandoeningen verminderen. Pindakaas bevat ook koolhydraten en eiwitten. Honing bestaat voornamelijk uit koolhydraten, eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Te veel van het goede kan echter ponden toevoegen. Pindakaas en honing bevatten calorieën, dus consumeer ze op verantwoorde wijze als u zich zorgen maakt over het gewicht.

Energie

 1. Pindakaas en honing bevatten koolhydraten voor gebruik als energieboosters. De eenvoudige koolhydraten in verwerkte pindakaas en honing kunnen fructose, maltose, sucrose en andere suikers bevatten. De koolhydraten in honing bieden brandstof voor werkende spieren om te helpen bij herstel na de training, merkt FoodReference.com op. Een honing-eiwitshake kan net zo goed werken als andere energieproducten na een krachtige training, volgens onderzoekers van de University of Memphis Exercise and Sports Nutrition Laboratory. Omdat pindakaas ook eiwitten bevat, zorgt een combinatie van pindakaas en honing voor een energieboost.

Vitaminen en mineralen

 1. Pindakaas is gevuld met essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine E, niacine, foliumzuur, magnesium en oliezuurvetzuren, die het hart ten goede kunnen komen, volgens de Health Services aan de Columbia University. Honing bevat een breed scala aan vitamines en mineralen, waaronder niacine, riboflavine, calcium, magnesium, kalium en zink.

Antioxidanten

 1. Het vitamine E-gehalte in pindakaas en honing zorgt voor een antioxiderende werking in het lichaam. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen celbeschadiging om ziekten te voorkomen. Chemicaliën, polyfenolen genoemd, in honing kunnen als antioxidanten werken, volgens FoodReference.com. De vitamine E in pindakaas is gelijk aan de hoeveelheid natuurlijke noten en kan beschermen tegen hartaandoeningen, merkt HealthCentral.com op.

Aanbevolen eten

 1. In plaats van een boterham met pindakaas en jam, vervangt u een beetje honing door de jam voor een energierijke, eiwitrijke lunch. Gebruik vezelrijk volkorenbrood. Voeg wat verse appelplakken toe voor een gezondere lunch. Doe wat pindakaas en honing op graham crackers, laag in vet, voor een gezonde snack. Smeer wat pindakaas op selderiestokken en voeg een beetje honing toe voor extra smaak.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407