Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voeding van plantaardige sushi

Andere gezondheidsproblemen bij sushi

 1. Sommige sushi-fans kiezen ervoor om plantaardige sushi-rollensoorten te eten, om gezondheidsredenen of vanwege een vegetarisch dieet. U zult merken dat vegetarische sushi vaak een caloriearme optie is dan gewone sushi, die meestal wordt gemaakt met vis, krab of vlees. Veel soorten vegetarische sushi zijn voedzaam. Zorg ervoor dat u de informatie van uw favoriete variëteit vergelijkt voor eventuele verschillen.

Opties

 1. Als u de beste soorten vegetarische sushi kiest, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd die ook een breed scala aan gezondheidsvoordelen biedt. Selecteer altijd de opties die zijn gemaakt op basis van bruine rijst in plaats van witte rijst waar mogelijk, omdat bruine rijst aanzienlijk gunstiger stoffen zoals eiwitten en complexe koolhydraten bevat. Helaas bieden niet alle sushi-winkels en restaurants opties gemaakt met zowel witte als bruine rijst.

Valkuilen

 1. U moet elk type vegetarische tempura-sushi vermijden, die meestal in beslag wordt gerold en vervolgens wordt gebakken. Geef ook variëteiten die mayonaise, roomkaas en soortgelijke stoffen bevatten als vulmiddel door, omdat ze het vetgehalte van uw maaltijd en de totale calorie-inname via het dak kunnen verzenden. Blijf bij de eenvoudige, schone soorten sushi gemaakt van rijst en groenten, zonder vette extra's.

Kroger Vegetable Roll

 1. De plantaardige Kroger-rol bevat 22 calorieën per rol, zonder vet, geen cholesterol en geen natrium. Het bevat 5 g koolhydraten. Het heeft geen suikergehalte, maar het heeft ook geen eiwitgehalte. Hoewel deze sushi-rol zeker geen slechte keuze is voor een voedingsperspectief, heb je misschien liever een iets grotere, vullende rol voor een diner.

Sushi Avenue Vegetable Roll

 1. De Sushi Avenue-groentebroodje bevat slechts 8 calorieën per rol. Het bevat geen vet en geen cholesterol en slechts 6 mg natrium. Het bevat 0 g totale koolhydraten en suiker en 1 g eiwit. Het is een lichte, voedzame keuze, perfect voor een gezonde lunch. Het is iets voedzamer dan de Kroger-variëteit, behalve het natriumgehalte. In het geval van de Kroger-rol, wilt u misschien de maaltijd substantieel en vullend maken door over te schakelen op een bruine rijstvariëteit.



Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407