Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voeding van Quiche

Aanbevelingen

 1. Quiche lijkt in en uit de mode te raken. Het verdwijnt echter nooit helemaal, omdat traditionele zelfgemaakte quiches gemaakt van ham, kaas, room en eieren zo lekker zijn. Hoewel de meeste voedingsmiddelen acceptabel zijn als ze met mate worden gegeten, is quiche het beste met mate te genieten, omdat het vet en natrium in traditionele quiches ze ongezond maken als ze regelmatig worden gegeten.

Calorie en vet

 1. Eén plak zelfgemaakte ham- en kaasquiche heeft 405 calorieën en 29 g vet. Hoewel het OK is om zo nu en dan uit te geven, kan het consequent eten van dit voedsel gemakkelijk de beste voedingsintenties ondermijnen. De eieren, kaas en ham dragen allemaal bij aan de 150 mg cholesterol in dit voedsel. De American Heart Association beveelt niet meer dan 300 mg cholesterol per dag aan. Als u echter al een hartaandoening heeft of lage cholesterolgehaltes van meer dan 100 mg / dl heeft, moet de totale cholesterolinname minder dan 200 mg per dag zijn. Als je seconden van dit voedsel hebt, kom je meteen tegen de bovenste aanbevolen limiet aan, daarom kan dit nooit als een hart-gezond voedsel worden beschouwd.

Sodium

 1. Een sneetje zelfgemaakte ham en kaasquiche bevat 409 mg natrium. Dit is 27 procent van de limiet van 1500 mg voorgesteld door de American Heart Association. Het natriumgehalte kan worden verlaagd door Zwitserse kaas te vervangen door enkele van de andere kazen en minder verwerkte ham te gebruiken dan nodig was.

Protein

 1. Niet alles aan quiche is slecht nieuws. Een plakje zelfgemaakte quiche heeft 12 g eiwit. Dit is ongeveer 25 procent van het totale eiwit dat een vrouw van 130 pond nodig heeft. Als u echter wilt genieten van dit voedsel, combineer het dan met een lichte, ongeklede salade omdat u de extra vezels nodig hebt die in de salade worden gevonden.

Vitaminen en mineralen

 1. Hoewel quiche geen vitamine C heeft en slechts voldoet aan 1 procent van het benodigde ijzer in een dieet met 2000 calorieën, levert één plak 12 procent van de vitamine A en 23 procent calcium door degenen die een 2000 calorieën dieet. Fruit serveren als dessert kan de ontbrekende vitamine C opleverenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407