Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van het eten van een salade na het eten

Verhoogde efficiëntie

 1. Na het diner kunt u gemakkelijk uw aandacht richten op het dessert en later op de avond in een kom met chips graven terwijl u op de bank zit. Dit is misschien lekker, maar deze voedingsgewoonten kunnen snel leiden tot gewichtstoename. Hoewel salade traditioneel meer een maaltijd voor het avondeten is, kan het genieten van een kom salade nadat je hebt gegeten je helpen geen honger te voelen zonder teveel calorieën te consumeren.

Lager in calorieën dan veel snacks

 1. Als u na het eten een salade overweegt, moet u de voordelen voor de gezondheid afwegen tegen het voedsel dat u meestal eet tussen het avondeten en het slapengaan. Als de voedingsmiddelen in de laatste categorie ongezond zijn, kunnen ze uw dagelijkse calorie-inname met honderden calorieën verhogen, wat uw kans op gewichtstoename verhoogt. Sommige mensen, bijvoorbeeld, reiken naar calorierijk voedsel als een gewoonte wanneer ze 's avonds tv kijken. Hoewel je voorzichtig moet zijn om ervoor te zorgen dat je salade geen ongezonde ingrediënten bevat, bevat deze waarschijnlijk minder calorieën dan het voedsel waarop je anders zou kunnen snacken. [! 3496 => 1130 = 3!

 1. Veel rauwe salade-ingrediënten bevatten veel vezels. Een 7,5-inch wortel heeft bijvoorbeeld 2,3 gram vezels en 1 kopje gehakte selderij heeft 1,7 gram vezels. Voedingsvezels kunnen constipatie verlichten, wat handig is als uw diner zwaar en langzaam verteerbaar is. Vezels kunnen je ook helpen om je snel vol te voelen, wat je verlangen om te snacken na het eten kan verminderen. [! 3496 => 1130 = 4!

 1. Als uw snack na het eten veel vet bevat, kan dit leiden tot indigestie waardoor u moeilijk kunt slapen. Salade is echter lichter en heeft minder invloed op de kwaliteit van je slaap, hoewel het altijd het beste is om te voorkomen dat je eet vlak voor het slapengaan. BBC Good Food merkt op dat calcium en magnesium nuttig zijn om uw lichaam te kalmeren voordat u naar bed gaat. Deze mineralen zijn te vinden in salade-ingrediënten zoals boerenkool en spinazie.

Sla de vetrijke ingrediënten over

 1. Een paar groenten in een kom gooien en ze overspoelen met vetrijke dressing of zwaar voedsel zoals spek en kaas is geen nuttige aanpak. Deze voedingsmiddelen bevatten niet alleen veel calorieën, wat gewichtstoename kan bevorderen, maar ze zijn ook zwaar genoeg dat ze je slaap kunnen verstoren. Maak de groenten het middelpunt van de salade en kies voor een kleine hoeveelheid lichte dressing, zoals olie en azijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407