Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van het eten van eiwitrepen

Genieten of niet

 1. Eiwit is een essentiële macronutriënt die verschillende structuren in uw lichaam ondersteunt. Je kunt eiwitten vinden in verschillende bronnen, waaronder eieren, vlees, vis en noten. Veel mensen vertrouwen echter op eiwitsupplementen om hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te krijgen. De eiwitreep is slechts één optie die verschillende voedings- en levensstijlvoordelen biedt.

Maaltijdvervanging

 1. Veel plannen voor gewichtsverlies - vooral die welke worden verkocht als "eiwitrijk" - vertrouwen op maaltijdvervangende repen om porties te controleren en calorieën te verminderen. Maaltijdvervangende repen bevatten meestal grote hoeveelheden eiwitten en vezels om je langer vol te voelen, samen met vele andere essentiële vitamines en mineralen om een ​​goed uitgebalanceerde voeding te garanderen. De American Dietetic Association merkt op dat maaltijdvervangers, inclusief eiwitrepen, effectief zijn voor gewichtsverlies als onderdeel van een goed afgerond dieet. U kunt echter niet volledig vertrouwen op maaltijdvervangers voor uw dieet. Eiwitrepen bevatten niet alle voedingsstoffen en antioxidanten in vers fruit, groenten en volle granen.

Snack Between Meals

 1. Het eten van snackrepen ter grootte van een snack kan het overeten tussen de maaltijden helpen verminderen. Veel repen hebben heerlijke dessertsmaken - zoals chocolade, pindakaas, fudge brownie en citroenmeringue - om je zoetekauw te bevredigen en tegelijkertijd bloedsuikerpieken en latere crashes te vermijden. Na verloop van tijd kunnen pieken in de bloedsuikerspiegel - geassocieerd met snacks zoals snoeprepen en andere zoetigheden - leiden tot gewichtstoename. Je lichaam zet overtollige bloedsuiker, die niet onmiddellijk wordt gebruikt voor energie, om in vet.

Trainingondersteuning

 1. Door uw lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen, kunt u het meeste uit uw training halen. Een eiwitreep die vóór het sporten wordt geconsumeerd, levert u tijdens uw activiteit gestage energie. Het biedt ook voordelen na uw training. De aminozuren in eiwitrepen helpen de bouwstenen te leveren die je lichaam nodig heeft om nieuw spierweefsel te genereren, waardoor de microscopische spierscheuren worden hersteld die zich tijdens je training voordoen.

Convenience

 1. Eiwitrepen hebben het voordeel van gemak. Ze zijn klein en kunnen snel worden geconsumeerd door actieve mensen of professionals. Maaltijdvervangers en snackvariëteiten bieden een eenvoudige optie voor lijners die de tijd of middelen missen voor uitgebreide maaltijdplanning. Bovendien hoeven eiwitrepen niet te worden gemeten en gemengd - zoals bij eiwitpoeders - of koeling, zoals bij geproduceerde eiwitshakes.

Overwegingen

 1. De American Council on Exercise waarschuwt dat u niet zult profiteren van eiwitrepen als u de verkeerde kiest. Het consumeren van calorierijke maaltijdvervangende repen als snack kan leiden tot gewichtstoename. Vermijd ook eiwitrepen met aanzienlijk hoge hoeveelheden suiker, vet en natrium - zoek naar eiwitrepen die minder dan 140 milligram natrium bevatten en bronnen van toegevoegde suiker bevatten, zoals sucrose, honing, bruine rijststroop of maïs met veel fructose siroop. U moet uw suikerinname beperken tot 25 gram per dag voor vrouwen en 37,5 gram voor mannen, dus zorg ervoor dat uw eiwitrepen niet een aanzienlijk deel van uw hoeveelheid innemen.

 2. De American Council on Exercise waarschuwt dat u niet zult profiteren van eiwitrepen als u de verkeerde kiest. Het consumeren van calorierijke maaltijdvervangende repen als snack kan leiden tot gewichtstoename. Vermijd ook eiwitrepen met aanzienlijk hoge hoeveelheden suiker, vet en natrium - zoek naar eiwitrepen die minder dan 140 milligram natrium bevatten en bronnen van toegevoegde suiker bevatten, zoals sucrose, honing, bruine rijststroop of maïs met veel fructose siroop. Je moet je suikerinname beperken tot 25 gram per dag voor vrouwen en 37,5 gram voor mannen, dus zorg ervoor dat je eiwitrepen niet een aanzienlijk deel van je hoeveelheid innemen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407