Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van moutextractdranken

Verbetert de botgezondheid

 1. Het moutextract wordt voornamelijk gemaakt van gerst en is een geconcentreerde siroop die wordt gebruikt om smaak en textuur toe te voegen aan een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, waaronder dranken variërend van ontbijtdranken tot bier. De gerst in het extract voegt ook vitamines, mineralen en aminozuren aan deze dranken toe.

Rijk aan B-vitamines

 1. Als rijke bron van B-vitamines kan moutextract het B-vitaminegehalte van de dranken waarin het wordt gebruikt verhogen - inclusief thiamine, riboflavine, niacine, folaat en vitamine B-6. De hoeveelheid kan echter variëren, afhankelijk van de moutdrank die u drinkt. B-vitamines zijn nodig voor het metaboliseren van koolhydraten, eiwitten en vet in voedsel tot energie. Ze helpen ook de eetlust te reguleren, een goed zicht te bevorderen en je huid gezond te houden.

Bron van essentiële aminozuren

 1. Moutextract is een bron van essentiële aminozuren, die uw lichaam nodig heeft om de eiwitten te maken. Hoewel sommige moutextractdranken geen belangrijke eiwitbron zijn, kunnen ze helpen een kleine hoeveelheid van deze essentiële voedingsstoffen te leveren, waardoor uw inname toeneemt.

Goed voor je botten

 1. Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid van de botten. Sommige moutextractdranken zijn mogelijk geen belangrijke bron van voedingsstoffen die je botten nodig hebben voor een goede gezondheid, maar ze kunnen wel helpen je inname te stimuleren. Naast calcium kunnen deze dranken ook fosfor en magnesium bevatten, ook belangrijke mineralen die je botten gezond en sterk houden. Alle drie mineralen vormen de primaire structuur van je botten, terwijl magnesium ook nodig is om de hormonen te reguleren die verantwoordelijk zijn voor het metabolisme van mineralen.

Dingen om te overwegen

 1. Hoewel dranken met moutextract enkele voedingsvoordelen bieden, zijn ze misschien geen belangrijke bron van veel van deze gezondheidsbevorderende voedingsstoffen. Het is OK om dergelijke dranken in uw regime op te nemen, maar ze moeten worden geconsumeerd als onderdeel van een algeheel gezond dieet, zodat uw lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft uit verschillende bronnen. Zelfs de moutextractdranken die worden gepromoot als een rijke bron van voedingsstoffen, bevatten nog steeds veel suiker en weinig eiwitten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407