Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De voordelen van Parmezaanse kaas

Grotere armen en grotere borst

 1. Parmezaanse kaas is een extra hard zuivelproduct gemaakt van koemelk. De scherpe, nootachtige, licht zoute smaak is een natuurlijke aanvulling op de Italiaanse keuken. Om als authentieke Parmigiano Reggiano te kwalificeren, moet het uit specifieke regio's in Noord-Italië komen, geen gaten bevatten en minstens een jaar rijpen. Het toevoegen van Parmezaanse kaas aan uw maaltijdplan kan de smaak van voedingsmiddelen verbeteren en uw lichaam voorzien van een boost aan voedingsstoffen.

Boordevol eiwitten

 1. Je lichaam gebruikt eiwitten om zichzelf te herstellen en te onderhouden. Een belangrijk deel van je huid, spieren, organen en klieren, eiwit bestaat in elke cel in je lichaam. Een portie Parmezaanse kaas van 2 ons bevat ongeveer 20,3 gram eiwit, wat 41 procent van de dagelijkse waarde is, vastgesteld door de Amerikaanse Food and Drug Administration en gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.

Calciumrijk voedsel

 1. Calcium is essentieel voor de juiste groei en ontwikkeling van uw lichaam. Een artikel gepubliceerd in het tijdschrift "Clinical Cases in Mineral and Bone Metabolism" in september 2011 merkt op dat talloze onderzoeken hebben aangetoond dat calcium in de voeding, samen met eiwitten en vitamine D, essentieel zijn voor het bereiken van maximale botmassa en het behoud van de botgezondheid. Parmezaanse kaas is gemakkelijk verteerbaar en een uitstekende calciumbron met een portie van 2 ounce die 671 milligram bevat, wat meer dan 67 procent van de DV voor dit mineraal is. Deze kaas bevat ook kleine hoeveelheden vitamine D.

Vitamine A Boost

 1. Vitamine A helpt bij goed zicht, vooral bij weinig licht. Voldoende vitamine A is ook nodig voor een gezonde huid, tanden en lichaamsweefsel. Een portie Parmezaanse kaas van 2 ons levert 443 internationale eenheden vitamine A, wat ongeveer 9 procent van de DV is.

Natriumoverweging

 1. Hoewel Parmezaanse kaas waardevolle voordelen biedt, is het verstandig om ook rekening te houden met het natriumgehalte. Het consumeren van teveel natrium kan het risico op hoge bloeddruk, hartaandoeningen en beroertes verhogen. Een 2-ounce portie Parmezaanse kaas bevat 780 milligram natrium, dat is 32,5 procent van de DV. De Dietary Guidelines for Americans, 2010 beveelt aan dat volwassenen in het algemeen niet meer dan 2.300 milligram natrium per dag zouden moeten consumeren. Als u 51 jaar of ouder bent, Afro-Amerikaans, of hoge bloeddruk, diabetes of chronische nierziekte heeft, moet u uw natriuminname beperken tot 1500 milligram per dag.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407